![]() |
![]() |
[D3 05 4.2MPI/LPG ] AGIS - co o tym myślicie
KrzysiekR, ja przerabialem ten temat u siebie, mialem dokladnie to samo ( valteki i kme gold) zmienilem cale okablowanie pod maska, wstawilem dwa nowe reduktory, wtryski hana zielone, kolektor zdejmowalem do nawiercania, calosc wyszla mnie 2500pln. Check przestal swiecic, auto odzylo i jest naprawde niezle. niemniej malo ktory gazownik chce bawic sie w przerabianie po kims instalki
Gdzie to robiłeś?covacsxxx pisze:KrzysiekR, ja przerabialem ten temat u siebie, mialem dokladnie to samo ( valteki i kme gold) zmienilem cale okablowanie pod maska, wstawilem dwa nowe reduktory, wtryski hana zielone, kolektor zdejmowalem do nawiercania, calosc wyszla mnie 2500pln. Check przestal swiecic, auto odzylo i jest naprawde niezle. niemniej malo ktory gazownik chce bawic sie w przerabianie po kims instalki
pwjdz1 pisze:Gdzie to robiłeś?covacsxxx pisze:KrzysiekR, ja przerabialem ten temat u siebie, mialem dokladnie to samo ( valteki i kme gold) zmienilem cale okablowanie pod maska, wstawilem dwa nowe reduktory, wtryski hana zielone, kolektor zdejmowalem do nawiercania, calosc wyszla mnie 2500pln. Check przestal swiecic, auto odzylo i jest naprawde niezle. niemniej malo ktory gazownik chce bawic sie w przerabianie po kims instalki