Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

Kontakt do Administracji A8Team.PL

[D3 05 4.2MPI/LPG ] AGIS - co o tym myślicie

covacsxxx
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: covacsxxx » 05 lis 2013, 09:15

KrzysiekR, ja przerabialem ten temat u siebie, mialem dokladnie to samo ( valteki i kme gold) zmienilem cale okablowanie pod maska, wstawilem dwa nowe reduktory, wtryski hana zielone, kolektor zdejmowalem do nawiercania, calosc wyszla mnie 2500pln. Check przestal swiecic, auto odzylo i jest naprawde niezle. niemniej malo ktory gazownik chce bawic sie w przerabianie po kims instalki

jdz1
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: jdz1 » 05 lis 2013, 11:44

covacsxxx pisze:KrzysiekR, ja przerabialem ten temat u siebie, mialem dokladnie to samo ( valteki i kme gold) zmienilem cale okablowanie pod maska, wstawilem dwa nowe reduktory, wtryski hana zielone, kolektor zdejmowalem do nawiercania, calosc wyszla mnie 2500pln. Check przestal swiecic, auto odzylo i jest naprawde niezle. niemniej malo ktory gazownik chce bawic sie w przerabianie po kims instalki
Gdzie to robiłeś?

covacsxxx
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: covacsxxx » 06 lis 2013, 17:46

jdz1 pisze:
covacsxxx pisze:KrzysiekR, ja przerabialem ten temat u siebie, mialem dokladnie to samo ( valteki i kme gold) zmienilem cale okablowanie pod maska, wstawilem dwa nowe reduktory, wtryski hana zielone, kolektor zdejmowalem do nawiercania, calosc wyszla mnie 2500pln. Check przestal swiecic, auto odzylo i jest naprawde niezle. niemniej malo ktory gazownik chce bawic sie w przerabianie po kims instalki
Gdzie to robiłeś?
pw

KrzysiekR
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: KrzysiekR » 06 lis 2013, 17:57

Chyba tak zrobie.
Jeszcze jej nie kupiłem bo szukałem bez gazu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D3 (2002 - 2009)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl