części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

[D2 preFL ALL ] Kontrolka CHECK ENGINE

DuD
Forum Audi A8
Forum Audi A8

[D2 preFL ALL ] Kontrolka CHECK ENGINE

Post autor: DuD » 07 lis 2013, 22:28

Witam,

Czy ktoś może mi podpowiedzieć gdzie w S8 d2 prelift powinna się wyświetlać kontrolka check engine? nigdzie nie mogę tego znaleźć, wiem gdzie jest w polifcie ale w preFL nie mam bladego pojęcia która za to odpowiada. Albo jak by ktoś miał opis wszystkich to było by super.

KONTROLKI

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Myski
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Myski » 08 lis 2013, 14:27

Czesc,

z tego co pamietam to pod glownym wyswietlaczem silniczek powinien Ci sie wyswietlac, dokladnie ktore okienko to nie pamietam.

pzdr

Gość

Post autor: Gość » 08 lis 2013, 16:05

Masz tam kontrolke CAT i to jest własnie w A8/S8 check poza tym masz kontrolkę ABSu która wiadomo za co odpowiada i masz też (P) czyli zaciągnięty ręczny i AIRBAG czyli kontrolka systemu poduszek. TO opis tych co sie swieca na twoim blacie.

DuD
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: DuD » 09 lis 2013, 00:18

Dzięki za odpowiedź, myślałem że brakuje mi kontrolki od checka nie wiedziałem że za to odpowiada CAT. Zdjęcie kontrolek jest poglądowe i nie dotyczy mojego pojazdu. Liczyłem że jeśli by mi brakowało takiego "silniczka" -checka to zostanie mi wskazane gdzie powinien się znajdować. Już myślałem że ktoś pozbył się diody checka. Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl