części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[D2 ALL ] Klamka wewnetrzna - brak rekacji

konrado001
Forum Audi A8
Forum Audi A8

[D2 ALL ] Klamka wewnetrzna - brak rekacji

Post autor: konrado001 » 25 paź 2013, 23:25

Witam.
Koledzy jakie macie pomysły na poniższy problem?

Dzisiaj kombinowałem z soft coding w grupie 35. Ustawiłem sobie zmykanie po przekroczeniu 15km/h, gdy drzwi się zamknęły i chciałem je otworzyć klamka drzwi kierowcy wewnętrzna przestała działac. Powróciłem do oryginalnego kodowania i klamka dalej nie działa. Czy poszła linka czy coś innego może się dziać?
Obecnie próbując otwierać klamką wewnętrzną czuć delikatny opór i jak coś przeskakuje. Jedynie można otworzyć klamką zewnętrzną, która działa bez problemu.

http://www.audipages.com/Tech_Articles/ ... rtrim.html
Czy na zdjęciu nr 1 (drzwi kierowcy) wszystkie oznaczone miejsca są to zatrzaski, które należy podważyć? Czy miejsce oznaczone nr 5 jest to zatrzask czy nie ruszać tego i dobrać się gdy boczek będzie już zdjęty?

Pozdrawiam

Jakub
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Jakub » 26 paź 2013, 07:10

Zatrzaski,5 nie ruszaj,boczek zejdzie.

konrado001
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: konrado001 » 08 lis 2013, 19:19

Zapomniałem napisać, klamka zaczęła działać gdy drzwi nie domknąłem do końca i wtedy zaczęło wszystko normalnie działać ;) także humory samochody też mają ;)

Pepeka
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Pepeka » 09 lis 2013, 12:10

Jeśli włączyłeś blokowanie zamków to, będąc w aucie przy zapalonym silniku możesz zwolnic zamki drzwi poprzez naciśnięcie guzika blokady , lub jeśli chcesz otworzyć pojedyncze drzwi, to poprzez dwukrotne pociągniecie klameczki, a odblokowanie automatyczne wszystkich zamków następuje w chwili zgaszenia silnika i wyjęcia kluczyka ze stacyjki.
Złego diabli nie biorą ...

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl