części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[D2 99 4.2PB/LPG ] Wibracje silnika

Awatar użytkownika
repsol
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: repsol » 26 lut 2010, 12:11

witam
podepne sie do tematu
mianowicie rowniez mam STAG-a 300 nie wiem czy to wina gazu czy moze cos innego mianowicie objawy sa takie ze czasami dostaje cholernie wysokich obrotow np 2000 albo 2500 na jalowym cholera wie co jest czasami jest tak ze jak wciskam gaz a chodzi powiedzmy noirmalnie ok 850obr/min wciskam gaz to kontrolka od obrotow cofa sie czyli spadaja obroty i zapala sie kontrolka ladowania
nie mam pojecia co to za dziwne zjawisko wczoraj dostal obrotow 2500 wciskam gaz ale ciagle to samo zaczalem cofac to zgasl:( musialem go chechłać az odpalil z łaski swojej:) to potem czzułem pod pedalem jak rwie tak jakby chcial jechac takie zjawisko mialem kiedys w Escorcie 2000 na jalowym i na swiatlach jak salem tez to samo bylo okaqzalo sie ze to silniczek krokowy byl, a tu jest cos takiego??? nie mowie ze czesto mi sie to zdarza ale czasami
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Judo
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Judo » 25 paź 2012, 11:36

Ok a ma ktoś jakieś pomysły jeśli wibracje są odczuwalne również na PB ale w mniejszym stopniu, a grupa 10 na vagu układa się zawsze tak, że 2 pierwsze banki są zbliżone 0 ( 0,8 ) i obydwa jednakowe, natomiast dwa kolejne mają około 4 ,5 i zawsze ten czwarty bank jest większy od 3 banku

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl