Koledzy odgrzewam "kotleta" Mam A8 2006 rok styczen. Mam telefon motorolii w podlokietniku ( monochromatyczny wystwietlacz) telefon na karty sim. Czy da sie i kto to przerobi by zainstalowac tam adapter snap in do iPhone 4 tak by telefon korzystal z anteny zewnetrznej, ja bym mogl rozmawiac na glosnomowiacym, korzystac z audi z ksiazki telefonicznej telefonu itd. Jest to wykonalne?
A jakby nie byl w snap in podpiaty to by przez bluetooth byl sparowany...
Z gory dzieki, czy jest gdzies taki magik ktory bedzie mi w stanie to wykonwac ?
[D3 02 4.2MPI/LPG ] Bluetooth
- martinezzg
- Super Klubowicz
kolego z takim problemem sam zacząłem walczyć - jeśli mogę coś podpowiedzieć - jest to do zrobienie z tego co wiem to trochę rzeźbienia jest a najbardziej obstukany w tym temacie jest kolega pablo200 - pisz do niego on Ci pewno wszystko wyjaśni a Ty podejmiesz decyzję - ja po konsultacji z nim zrezygnowałem
A8>eSka
- thestructor
- Forum Audi A8
Odświeżam kotleta,
Bujam sie od tygodnia A8 - witajcie ;-)
Mam cholerny problem z telefonem. Mam model 2006, telefon w podłokietniku, moduł na karte sim pod telefonem. Baardzo potrzebuje aby mi sie audica połączyła z samsungiem galaxy s3. Mój telefon widzi poprzez bluetootha samochód jako "audiphone37348 cos tam" Przy próbie połączenia wyskakuj prośba o pin - probowałem 0000, 1111, 1234 nic nie działa!.
1. Czy musze kupować jakiś nowy moduł bluetooth? czy moze jakiś magik elektronic z kabelkiem moze to ustawić
2. Czy moze spasować i kupić u operatora duplikat karty sim i wpakować do samochodu?
Help
Bujam sie od tygodnia A8 - witajcie ;-)
Mam cholerny problem z telefonem. Mam model 2006, telefon w podłokietniku, moduł na karte sim pod telefonem. Baardzo potrzebuje aby mi sie audica połączyła z samsungiem galaxy s3. Mój telefon widzi poprzez bluetootha samochód jako "audiphone37348 cos tam" Przy próbie połączenia wyskakuj prośba o pin - probowałem 0000, 1111, 1234 nic nie działa!.
1. Czy musze kupować jakiś nowy moduł bluetooth? czy moze jakiś magik elektronic z kabelkiem moze to ustawić
2. Czy moze spasować i kupić u operatora duplikat karty sim i wpakować do samochodu?
Help
tak kolego - musisz kupic modul z bt np taki
http://allegro.pl/sterownik-telefonu-bl ... 23697.html
nastepnie wtyczke do w ASO - jakies 20pln, i przerobka kabli ze starej wtyczki - robota na max 1h.
sterownik znajdziejsz w podlodze pod nogami kierowcy. minusem jest to ze nie masz podlaczonej anteny i niestety z zasiegiem jest slabo w trasie - wiadomo jaki mamy w kraju
pozdrawiam
http://allegro.pl/sterownik-telefonu-bl ... 23697.html
nastepnie wtyczke do w ASO - jakies 20pln, i przerobka kabli ze starej wtyczki - robota na max 1h.
sterownik znajdziejsz w podlodze pod nogami kierowcy. minusem jest to ze nie masz podlaczonej anteny i niestety z zasiegiem jest slabo w trasie - wiadomo jaki mamy w kraju
pozdrawiam