[S8 D2 97 ] Lusterka IN PRO
[S8 D2 97 ] Lusterka IN PRO
Panowie czy ktos to zakładał ? IN PRO
kupiłem i pytanie jak sie zabrać do tego ?. Trzeba tapicerkę demontowac z drzwi ? jak wymontować szkło itp.
prosze o pomoc jak sie za to zabrać
kupiłem i pytanie jak sie zabrać do tego ?. Trzeba tapicerkę demontowac z drzwi ? jak wymontować szkło itp.
prosze o pomoc jak sie za to zabrać
Ostatnio zmieniony 17 gru 2013, 01:05 przez JanekS13, łącznie zmieniany 1 raz.
Wykręcasz śróbki od dołu (są w tym czarnym plastiku), wyjmujesz "szkiełko" - jest na wcisk, podwadzasz je czymś szerokim płaskim (np plastikową szpachelką) aby nie potłuc i możesz zdjąć starą obudowę najpierw wysuwając ją z zatrzasków lekko do góry. Montaż w odwrotnej kolejności. Jedyny problem jaki możesz spotkać to problem z wykręceniem tych małych śróbek od dołu lusterka - może być ciężko je wykręcić. Nie musisz nic od środka samochodu robić - demontować tapicerki itp.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Przecież Sylwek napisał wszystko bardzo klarowniepreston81 pisze:to jak sie je rozkreci od srodka po sciagnieciu trójkątnych zaślepek czego szukać ??
"Wykręcasz śróbki od dołu (są w tym czarnym plastiku), wyjmujesz "szkiełko" - jest na wcisk, podwadzasz je czymś szerokim płaskim (np plastikową szpachelką) aby nie potłuc i możesz zdjąć starą obudowę najpierw wysuwając ją z zatrzasków lekko do góry. Montaż w odwrotnej kolejności. Jedyny problem jaki możesz spotkać to problem z wykręceniem tych małych śróbek od dołu lusterka - może być ciężko je wykręcić. Nie musisz nic od środka samochodu robić - demontować tapicerki itp."