Reorganizacja A8Team.pl - (stare, zamknięte.)
tak sobie czytam to na spokojnie i na prawde można się wkur...ć zalogował się jakiś pajac i chce namieszać ludzio w głowach jakimiś głupotami jak tu nikt nikogo nie zmusza do wpłacenia. Kurr... jakiś nie wiadomo jakich tysięcy się nie uzbiera tylko w miare dobra kwotee i to na rok. Za 20 zł na rok będę wiedzieł bardzo dużo rzeczy o swoim aucie i nie dam się w konia robic mechanikom. Amen
dare to be great
Szanowni.
Pomysł został nieoczekiwanie bardzo ciepło przyjęty i zastanawiam jednak nad opcją wpłaty dobrowolnej, a nie obowiązkowej dla wszystkich, by nie wywoływać sztywnego poczucia warunkowego korzystania z tej kopalni wiedzy. Pozostawię to pod dyskusje tutaj - co o tym myślicie?
Pomysł został nieoczekiwanie bardzo ciepło przyjęty i zastanawiam jednak nad opcją wpłaty dobrowolnej, a nie obowiązkowej dla wszystkich, by nie wywoływać sztywnego poczucia warunkowego korzystania z tej kopalni wiedzy. Pozostawię to pod dyskusje tutaj - co o tym myślicie?
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A8
Hmm dobrowolna wplata najptawdopodobniej nie bedzie wplacana , oczywiscie jest to duzy plus dla klubowiczow ale czy przyniesie dochod ... watpie , mysle ze 20 zl na rok to naprawde nie wiele , moze jak bedzie wielu chetnych to cene mozna znizyc do powiedzmy 10 zl , o ile pieniadze beda wydane godnie i z naciskiem na ulepszenie forum , to tylko moja luzna mysl a poza tym fajnie by bylo stworzyc forum z gornej polki i zeby byli tu ludzie ktorzy nie tylko wyciagaja potrzebna wiedze ale i wkladaja w to cos od siebie
Moj Retrofit
Tylna klapa el. ,Dociagi ,Tylne drzwi rolety el. ,Hak holowniczy ,Webasto T90 ,TPMS ,Kierownica F1 (lopatki) ,Brama garazowa ,Kamera Cofania ,TV ,AMI ,Asystent Pasa ,Lodowka ,Zderzak S8 po lifcie ,Asystent Toru Jazdy, zmiana BOSE na BANG&OLUFSEN
ROBIE
RSE DVD
PLAN
szukam podpowiedzi , co jeszcze moge zrobic ?
Tylna klapa el. ,Dociagi ,Tylne drzwi rolety el. ,Hak holowniczy ,Webasto T90 ,TPMS ,Kierownica F1 (lopatki) ,Brama garazowa ,Kamera Cofania ,TV ,AMI ,Asystent Pasa ,Lodowka ,Zderzak S8 po lifcie ,Asystent Toru Jazdy, zmiana BOSE na BANG&OLUFSEN
ROBIE
RSE DVD
PLAN
szukam podpowiedzi , co jeszcze moge zrobic ?
mi to w sumie obojętne tylko żeby tutaj nowych ludzi nie odstraszać to mogloby to być dobrowolna opłata no i trochę ulepszyć forum i było by gites <niewiem> ja nie narzekam na nic tutaj chyba
Ostatnio zmieniony 12 gru 2013, 21:55 przez danielos8, łącznie zmieniany 1 raz.
dare to be great
podzielam zdanie kolegi...10-20pln to nie majatek, porady i pomoc ktore tu sie dostanie bezcenne i na pewno ta wiedza uchroni ludziska od naciagaczy lub niedouczonych mechanikow krwiopijcowarektoporski pisze:Hmm dobrowolna wplata najptawdopodobniej nie bedzie wplacana , oczywiscie jest to duzy plus dla klubowiczow ale czy przyniesie dochod ... watpie
kurde wiecej sie na fajki w miesiacu wyda, niz raz na rok tutaj....bez urazy dla palacych :p
to nie jest zwykły napęd...to
Dobrowolne wpłaty były do tej pory i miałem przyjemność takowych dokonać.
Dokonałem już wpłaty 20zł, która to była z myślą nowej organizacji forum, proponowanej przez kolegę Apophis i nie tylko. Bardzo przypadło mi do gustu szczególnie ograniczenie dostępu pewnych działów.
A dowolnej wpłaty mogę dokonać nadal (pomijając wpłacone już 20zł), dlatego proponuję pójść już "za ciosem".
Dokonałem już wpłaty 20zł, która to była z myślą nowej organizacji forum, proponowanej przez kolegę Apophis i nie tylko. Bardzo przypadło mi do gustu szczególnie ograniczenie dostępu pewnych działów.
A dowolnej wpłaty mogę dokonać nadal (pomijając wpłacone już 20zł), dlatego proponuję pójść już "za ciosem".