Mitsubishi 3000GT
Mitsubishi 3000GT
Moim drugim autkiem po A8 jest Mitsubishi 3000GT. Jest to wersja polift. Miała być wersja twin turbo ale udało mi się kupić w idealnym stanie bez turbo. Auto wcześniej było w stanie seryjnym, zielony butelkowy kolor jak i felgi zbyt małe i brzydkie.
Plan miał być żeby włożyć twin turbo i zmodyfikować go na 600hp+ ale jakoś kupiłem A8
Także auto trzeba było zrobić od początku. No cu więcej pisać
Plan miał być żeby włożyć twin turbo i zmodyfikować go na 600hp+ ale jakoś kupiłem A8
Także auto trzeba było zrobić od początku. No cu więcej pisać
Osobiście chorowałem na Dodge Stealth R/T oczywiście TwinT
Wizualnie bardziej podoba mi się linia tylnych świateł. Ale to przecież to samo co 300GT.
Od dziecka mi się marzyło ale oczywiście żona z czasem dziecko, trzeba dorosnąć.
Auto piękne. Nie zapomnę sytuacji jak mój sąsiad z bloku kupił Dodga, dźwięk silnika jest przepiękny, można go słuchać cały czas. Koci pomruk na wolnych obrotach i po przeciągnięciu schodzenie z obrotów tej V6
Lubie słuchać dźwięku silników i muszę przyznać że 3 litrowe V6 które występowało w 300GT i Dodgu jest na pierwszym miejscu ze wszystkich V6
Moje gratulacje. Piękne auto. Szkoda że nie TT ale nawet i bez daje radę
Wizualnie bardziej podoba mi się linia tylnych świateł. Ale to przecież to samo co 300GT.
Od dziecka mi się marzyło ale oczywiście żona z czasem dziecko, trzeba dorosnąć.
Auto piękne. Nie zapomnę sytuacji jak mój sąsiad z bloku kupił Dodga, dźwięk silnika jest przepiękny, można go słuchać cały czas. Koci pomruk na wolnych obrotach i po przeciągnięciu schodzenie z obrotów tej V6
Lubie słuchać dźwięku silników i muszę przyznać że 3 litrowe V6 które występowało w 300GT i Dodgu jest na pierwszym miejscu ze wszystkich V6
Moje gratulacje. Piękne auto. Szkoda że nie TT ale nawet i bez daje radę
beyer28 pisze:, bo znalezienie czegoś sensownego graniczyło z cudem, strasznie mało tego i poszedłem na łatwiznę, czyli kupiłem a8
wg mnie to kupienie sensownej A8/S8 tez nie jest wcale takie łatwe bo dużo audiczek wygląda jak graty bo sam troszkę szukałem swego czasu. A tak po za tym to pogratulować autka
Ostatnio zmieniony 22 gru 2013, 13:10 przez danielos8, łącznie zmieniany 1 raz.
dare to be great
no powiem szczerze że znaleźć auto w dobrym stanie to duży problem, po mitsubishi jechałem specjalnie nad Morze i tak byłem nie pewny. A na A8 skusiłem się po pierwszej przejażdżce. Przerzucając się z auta na glebie w seryjny samochód stwierdziłem że potrzebuję drugiego auta i wypadło na Audi Fajnie słyszeć że auto się komuś podoba
OK, ale a8 trochę jest na aukcjach, masz jakąś możliwość wyboru, a jeśli chodzi o 3000gt to ogólna liczba ofert kończy się na 10szt w Polsce, a więc to wogule nie ma co porównywać. Ja swoje też kupiłem za pierwszym podejściem i jestem zadowolony.danielos8 pisze:wg mnie to kupienie sensownej A8/S8 tez nie jest wcale takie łatwe bo dużo audiczek wygląda jak graty
ja mialem kupic to zanim kupilem a8 bardzo fajny egzemplarz ale ktos mnie ubiegł
http://tablica.pl/oferta/lexus-sc-400-l ... 3zo1j.html
bądź sobą, wariatów też lubią
Zaj(...) furka, ja myślałem o IS kiedyś, ale za mało kucy to miało. Lexus, ciężko z częściami pewnie. Dobrze, że zapodałeś a8 <okioki>preston81 pisze:ja mialem kupic to zanim kupilem a8 bardzo fajny egzemplarz ale ktos mnie ubiegł
[ Dodano: 2014-10-28, 20:53 ]
Jak tam kolego 3000 się sprawuje? powoli się przymierzam nie sprzedajesz?
Ostatnio zmieniony 11 sty 2014, 17:27 przez beyer28, łącznie zmieniany 1 raz.