będe polował własnie się spóźniłem na fotochromy elektrycznie składane komplet 300 zł .... ale za to udało mi się kupić wszystkie dekory - całe drewno do A8 - zapasy już robie w celu prób z hydrografiką do tego z 6 silniczków nawiewu nabyłem oraz 2 osłony głośników pod tylną półkę bo mam ułamane elementy mocowania:) dałem 60 zł za wszystko więc super!
[ Dodano: 2013-12-20, 20:44 ]
tak mysle i mysle i wymyslilem ze skoro lifty mialy skladane t moze ja mam porpstu dekor z prelifta wsadzony musial bym kupic sterownik ze skladanych podlaczyc i sprawdzic wcale bym sie nie zdziwil:] jak by sie poskladaly
[ Dodano: 2014-01-05, 13:42 ]
a lusterka chodza mi tylko w 2 plaszczyznach tzn prawo i dol czyli oba silniczki dzialaja ale tylko w 1 strone gdzie szukac klopotów ??
do tego w kazdym z lusterek mam wypiętą wtyczkę jak by nie było do niej nigdzie pinow ów wtyczka jest na 2 piny czarna
[D2 FL ALL ] Przeszczep lusterek składanych - da rade?
-
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz
mam problem ,moja a8 nie jest wyposażona wlusterka elektrycznie składane,a kupiłem właśnie od s8 elektrycznie składane i problem polega na tym że te moje manulanie składanie mozna ręcznie złożyć i rozłączyć do momentu ograniczka i wtedy są ustawione w odpowiedniej pozycji do jazdy natomiast te składane elektrcznie obracaja się jak się chcą co za tym idzie że jak bede jechal same bedą się składac a oto mi nie hcodzi czy jest potrzebne jakies napięcie podtrzymania ich żeby były sztynwe czy po prostu przełożyć same obudowy tylko na te s8 ?