![]() |
![]() |
![]() |
[D3 03 ] MMI 2g - połączenie z Iphon 5s
[D3 03 ] MMI 2g - połączenie z Iphon 5s
Witam. Panowie kurde szukam szukam i ogarnąć nie moge. Galaxy S 3 łączy mi się idealnie z mmi przez BT natomiast żaden ios już sobie z tym nie radzi. Mam w aucie telefon tz słuchawkę czy są jakieś takie przystawki żeby zamiast słuchawki zainstalować tam iphona po przez dołożenie przystawki a wyrzucenie słuchawki
masło maślane. Ktoś to ogarnia?

Ostatnio zmieniony 07 sty 2014, 00:20 przez Bucik, łącznie zmieniany 2 razy.
V8 Hoffele sound 

napisz krok po kroku jak laczysz samsunga - ja kilka iphonow mialem i zawsze sie lacze bez problemu.
na postoju w telefonie znajdz polaczenie, pozniej kod z mmi ktory wyskakuje - tylko trzeba sie spieszyc bo jest dlugi a czasu malo na polaczenie - i telefon zapamietuje to polacznie na cale zycie
iph 5 i 5s bez problemu
na postoju w telefonie znajdz polaczenie, pozniej kod z mmi ktory wyskakuje - tylko trzeba sie spieszyc bo jest dlugi a czasu malo na polaczenie - i telefon zapamietuje to polacznie na cale zycie

iph 5 i 5s bez problemu
podlacze sie do tematu, mam fabryczny telefon, probowalem sparowac htc desire z z autem, wpisalem sobie wymyslony kod np. 0000, na mmi wyskoczylo mi aby go potwierdzic potwierdzilem, i status na telefonie z polaczeniem audi00(cos tam) widnieje jako caly czas rozlaczony. Proboowalem dac polacz ale zero odezwu, poprostu nic. Aktualizowalem softa do 5570 i chcialem zaaktualizowac tez modul BT, lecz po wlozeniu plyty nr. 2 z aktualizacją wyskoczył mi błąd iż nie ma nic do zaaktualizowania. Rozłożyłem ręce..
Jest możliwe, że żeczywiscie poprostu potrzebuje tego nowszego modułu BT ?
pozdrawiam
Jest możliwe, że żeczywiscie poprostu potrzebuje tego nowszego modułu BT ?
pozdrawiam
Poprzez BT nie da sie puszczac nuty - najlepszym rozwiazaniem jest AMI lub jakis dokladany tuner ktory czyta z pendriva.
Nie podlaczysz telefonu jesli masz zly modul. Telefon z podlokietnika laczy sie poprzez BT aly tylko z nim polaczy sie samochod. Zeby to przerobic poszukaj na forum - pare razy o tym pisalem.
pozdrawiam
Nie podlaczysz telefonu jesli masz zly modul. Telefon z podlokietnika laczy sie poprzez BT aly tylko z nim polaczy sie samochod. Zeby to przerobic poszukaj na forum - pare razy o tym pisalem.
pozdrawiam