Skrzynie biegów - Który wybrać serwis - Wrocław
Skrzynie biegów - Który wybrać serwis - Wrocław
Witam panowie skrzynia mi się kończy mam błędy typu 17114 17116 17117 ale moje pytanie który warsztat wybrać ASB Długołęka, Łobota czy na Rakowej?
Ostatnio zmieniony 10 sty 2014, 22:35 przez sławek12, łącznie zmieniany 5 razy.
Kolego sławek12, zapraszam:
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
Pozdrawiam
Simone331
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
Pozdrawiam
Simone331
http://www.a8team.pl/szeryfisch,u,1117.htmsławek12 pisze:Piotrek77 a który kolega to z Megnic??
Ja mam auto po jego robocie przy wymianie skrzyni,wszystko było lużne,dosłownie wszystko!włącznie ze srubami półosi i całe sanie,niektórych śrub wogóle nie było.Kiedyś już o tym wspominałem.
Mój mechanik mial co robić,wybór należy do ciebie.
Niestety kolego szeryfisch,smród będzie się niósł za tobą,przez całą obecnośc moją na tym forum,taki juz ze mnie typ i najlepsze,że wiesz,że mam rację.
Tyle odemnie narazie.
Niestety kolego szeryfisch,smród będzie się niósł za tobą,przez całą obecnośc moją na tym forum,taki juz ze mnie typ i najlepsze,że wiesz,że mam rację.
Tyle odemnie narazie.
-
- Super Klubowicz
Nie znizałbym sie do Twojego poziomu, ale sie mylisz i niestety musze wyprostowac Twoje słowa. Otóz w aucie ktore kupiłes,zresztą nie ode mnie, nie wymienialem skrzyni a jedynie płytre sterującą skrzyni. Pewnie nie ogarniasz, ale wtedy nie trzeba odkrecac półosi, sanek itd. Wiec jesli chcesz pisac cos konstruktywnego to pisz z sensem.Jakub pisze:Ja mam auto po jego robocie przy wymianie skrzyni,wszystko było lużne,dosłownie wszystko!włącznie ze srubami półosi i całe sanie,niektórych śrub wogóle nie było.Kiedyś już o tym wspominałem.
Tyle odemnie narazie.
Jak znam zycie to złapiesz gume i to tez moja wina... Az strach co sie stanie jak sie skonczy płyn do spryskiwaczy.
Masz problem z autem? Zapraszam:
Magnice ul.Kwiatowa 1
10km od Wrocławia
Magnice ul.Kwiatowa 1
10km od Wrocławia
Gubisz się w zeznaniach,nie chce mi się szukać starych postów na ten temat,lub masz ulotną pamięć hehe.nie wymienialem skrzyni
Co masz na myśli,że nie zniżasz się do mojego poziomu,czy mówienie o czymś prosto z mostu jak jest,to jest zniżanie się do jakiegoś poziomu?jakbym czytał wypowiedz naszych polityków.
Bardziej niż ty i twój kolega zniżyć się nie można.
Jak chciałeś wyjść z twarzą,to trzeba było się nie wynurzać z warsztatu,a jak już się wynurzyłeś,trzeba było mówić jak jest,zanim sprzedający się pojawił,było sporo czasu,jestem pewny,że na tym forum znalazły by sie osoby,które by tak zrobiły,a nie opowiadać bajki.
Mój kumpel ,który był ze mną też jest tu zarejestrowany,może wszystko potwierdzić,jakie farmazony opowiadałeś.
Ale jak to się mówi,jak ktoś się urodził wróblem,to kanarkiem nie zdechnie,i trudno zmienić w dwie minuty swoje nawyki.
Co do ogarniania,nie ogarniam bo nie muszę,są od tego ludzie,ja jestem tylko użytkownikiem,kupuję,użytkuję i po czasie sprzedaję i tak w koło.
Jak już kiedyś pisałem,trzeba się szanować,aby w naszym forumowym gronie,a nie w ch..a robić!
Dla mnie jako FORUMOWICZ jesteś totalnie skompromitowany,choć pewnie mało cie to obchodzi.
Forumowicz,hehe,masakra.
P.S.
Pod jakim nickiem twój kolega handlarzyna się teraz udziela,bo pod tamtym chyba mu wstyd hehe.