![]() |
![]() |
![]() |
[D2 96 4.2PB/LPG ] Wyciągam kluczyk zeruje zegary
-
- Super Klubowicz
[D2 96 4.2PB/LPG ] Wyciągam kluczyk zeruje zegary
Witam , tak jak w temacie po wyciągnięciu kluczyka a nawet wystarczy że cofnę go na maxa to wyłącza mi zegary kasuje fis , km . co może być przyczyną ??
chicken20091986,
Miałem to samo , na 100% padł bezpiecznik odpowiedzialny za pamięć , chyba nawet zasilanie na Vaga jest pod tym samym bezpiecznikiem .
Bawiłeś się ostatnio Vagiem ??
Sprawdź bezpieczniki drugi albo trzeci rząd .
Miałem to samo , na 100% padł bezpiecznik odpowiedzialny za pamięć , chyba nawet zasilanie na Vaga jest pod tym samym bezpiecznikiem .
Bawiłeś się ostatnio Vagiem ??
Sprawdź bezpieczniki drugi albo trzeci rząd .
Nie ma to jak 4.2 Quattro 
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

Ps:

-
- Super Klubowicz
sprawdzę dzisiaj 
Dzięlki
Wszystkie bezpieczniki są sprawne , zauważyłem że po wyjęciu kluczyka nie działają nawet awaryjne . Gdzie może być element odpowiedzialny za tzw. zasilanie odpowiadające za wszystko co działa nawet jak śpimy

Dzięlki
Wszystkie bezpieczniki są sprawne , zauważyłem że po wyjęciu kluczyka nie działają nawet awaryjne . Gdzie może być element odpowiedzialny za tzw. zasilanie odpowiadające za wszystko co działa nawet jak śpimy

Ostatnio zmieniony 16 sty 2014, 21:01 przez chicken20091986, łącznie zmieniany 1 raz.
- maniek2312
- Forum Audi A8
maniek2312, a jaką zamawiałeś ??
Ja kupowałem do swojego , to raz zamówiłem złą <niegadam> , a drugi raz baba przysłała mi też złą <brawo2>
, Trzeci raz pojechałem do auto landu i kupiłem osobiście , pokazałem kolesiowi na obrazku palcem jaka ma być i taką odstałem , była odpowiednia .
Tak , że mam 2 nowe kostki niepasujące do mojego auta które mi zalegają w domku
Jak by ktoś potrzebował to mogę wysłać w liście
Ja kupowałem do swojego , to raz zamówiłem złą <niegadam> , a drugi raz baba przysłała mi też złą <brawo2>

Tak , że mam 2 nowe kostki niepasujące do mojego auta które mi zalegają w domku

Jak by ktoś potrzebował to mogę wysłać w liście

Nie ma to jak 4.2 Quattro 
Ps:

Ps:

- maniek2312
- Forum Audi A8
mdamian u mnie idzie kostka z długim czpieniem około 2,5 cm, ale zamówiłem dobrą od razu.Mianowicie dziś odwiedziłem elektryka z tym resetowaniem i po dwóch godz. doszedł do mojego problemu,byłem w totalnym szoku bo dosyć długo szukałem na własną rękę,otóż ja miałem zamienione główne kable co idą na dole od przekaźników,takie całe czerwone-skręcane na 10 kluczyk.Więc teraz wszystko działa wzorowo. <hura> <hura> <hura>