części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Dostęp do działu "Ogłoszenia"

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi A8.
wasyl1977
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Dostęp do działu "Ogłoszenia"

Post autor: wasyl1977 » 18 lip 2013, 12:08

witam wszystkich.wiec chcialbym zamiescic ogloszenie ze chce cos kupic i jak mam to zrobic skoro nie mam dostepu? bez sensu jest chyba zebym caly dzien podpinal sie pod jakies tematy i nabijal posty.wytlumaczy mi to ktos???
Ostatnio zmieniony 18 lip 2013, 22:46 przez wasyl1977, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Marecki
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Marecki » 18 lip 2013, 12:17

Puść info na PW do Admina może coś wykombinuje.

AMSTAFF

Post autor: AMSTAFF » 18 lip 2013, 12:18

tak jest niestety wedle regulaminu i tego nie zmienisz... co chcesz kupić?jak chcesz to napisz mi priv to ja zamieszczę ogłoszenie w Twoim imieniu podając kontakt do Ciebie ;-)

Awatar użytkownika
mdamian
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: mdamian » 18 lip 2013, 12:19

wasyl1977, Siemka , słuchaj , u nas na forum są zabezpieczenia związane z ilością postów .
Właśnie tutaj wymyśliliśmy coś takiego żeby oglądać co nie które działy , musisz mieć ileś tam postów , jest to założone dla takich ludzi ( nie obrażając nikogo ) co wchodzą na forum , Nie mają nic wspólnego z A8 , a chcą pozbyć się np : Forda fiestę :mrgreen: :-D .
Chodzi o to żeby byle kto nie rejestrował się , po to byle coś tylko sprzedać , albo kupić .
Były takie przypadki , że wchodził ktoś na forum ( ani cześć , ani pocałuj mnie w du.e) i od razu ogłoszenia dawał " sprzedam " ( bo na allegro , lub innym portalu nie udało mu się sprzedać czegoś przez X czasu i pomyślał że wejdzie tutaj i wystawi ogłoszenie .

west
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: west » 28 lip 2013, 08:20

Ograniczenia są potrzebne aby nie robił sie syf na forach

czarny
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: czarny » 18 sty 2014, 03:10

A jakie jest ogniaczenie do dzialu kupujemy a8/s8 bo zauważyłem ze też zostało wprowadzone?

ernesto

Post autor: ernesto » 18 sty 2014, 09:45

czarny,
west pisze:Ograniczenia są potrzebne aby nie robił sie syf na forach
Ograniczenia są wprowadzone ponieważ duża liczba nowych użytkowników rejestrując się od razu biła w dział zakup kontrolowany. Nie stosując się do regulaminu, nie używając wyszukiwarki w celu przeszukania czy dane auto było już opisywane w dziale. Robił się bałagan, gdyż powstawała masa niepotrzebnych tematów. W tym celu nowi użytkownicy maja czas na naukę zasad panujących na forum ( regulamin, wyszukiwarka, stosowanie tagów ) Następną sprawą jest uchronienie potencjalnych nabywców przed handlarzami którzy rejestrują się w celu zamieszczenia swojego pojazdu i wzbudzenie zainteresowania.

Awatar użytkownika
DanioUK
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: DanioUK » 23 sty 2014, 18:45

Panowie mam ponad 30 postow i nadal nie moge odpowiadac w dziale ogloszen.

Ktos moze cos poradzic???

Awatar użytkownika
krzychu22.p1i
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: krzychu22.p1i » 23 sty 2014, 18:56

50 postów bodajże jest limit.
[center]
Forum Audi A7.
Forum Audi A6.

[/center]

Awatar użytkownika
DanioUK
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: DanioUK » 23 sty 2014, 20:37

Nie limit jest 30 i jest to w regulaminie.

50 jest do dzialu moje auto

Awatar użytkownika
krzychu22.p1i
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: krzychu22.p1i » 23 sty 2014, 20:40

Sorry, wydawało mi się, że 50.
[center]
Forum Audi A7.
Forum Audi A6.

[/center]

hsn

Post autor: hsn » 23 sty 2014, 21:23

Ja osobiście uważam ,ze ograniczenia są potrzebne ale są złe zorganizowane... 50 postów to dużo dla osób które nie znają się na mechanice itp. Po co zaśmiecać bez sensu tematy ? (tylko po to ,żeby nabić posty)

Już nie wspominając o tym ,ze osoby które zapłaciły za dostęp do forum powinny mieć wszystko odblokowane.

Awatar użytkownika
Simone331
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Simone331 » 23 sty 2014, 21:37

Działy takie jak "Ogłoszenia" oraz "Nasze auta" jest limit 50 postów. Natomiast dział "Zakup kontrolowany" jest wymagane posiadanie 20 postów.
Co do regulaminu, to co chwilę jest modyfikowany i najzwyczajniej jakiś błąd się wkradł, ale zaraz się postaramy go usunąć. Dodatkowo pod każdym tematem jest wzmianka dotycząca ograniczeń. ;)

Awatar użytkownika
DanioUK
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: DanioUK » 23 sty 2014, 22:08

Panawia macie tutaj naprawde jakies dziwne zasady i modyfikujecie regulamin bo ktos zwrocil na to uwage.

Rozumiem prace moderatora i administracje na forum bo sam modem jestem na dwoch duzych forach, ktore zreszta byly w podpisie, ale tutaj jest totalna przesada z tymi ograniczeniami.

Nie chce nic wystawiac tylko kupic ludzie i nie jestem laikiem w takich tematach.

Poza tym bled raczej sie tu nie wkradl bo ostatnia edycja regulaminu byla w 2009 roku

Awatar użytkownika
Simone331
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Simone331 » 23 sty 2014, 22:20

DanioUK pisze:Panawia macie tutaj naprawde jakies dziwne zasady i modyfikujecie regulamin bo ktos zwrocil na to uwage.

Rozumiem prace moderatora i administracje na forum bo sam modem jestem na dwoch duzych forach, ktore zreszta byly w podpisie, ale tutaj jest totalna przesada z tymi ograniczeniami.
Kolego jak sam zauważyłeś od Nowego Roku znacznie zmieniły się zasady na forum i nie jest to narzucony wymóg, tylko prędzej użytkownicy mogli się wypowiadać na temat zmian w jednym z działów.
DanioUK pisze:Nie chce nic wystawiac tylko kupic ludzie i nie jestem laikiem w takich tematach.
Tu akurat ukłon do osób, które nie przyczyniły się za bardzo do wypowiedzi na forum, a chcą szybko pozbyć się swoich fantów. Poza tym wystawianie ogłoszeń jest darmowe. Zresztą na niejednym forum jest to właśnie w taki sposób rozwiązane.
DanioUK pisze:Poza tym bled raczej sie tu nie wkradl bo ostatnia edycja regulaminu byla w 2009 roku
Mylisz się kolego. Nie dalej jak tydzień temu była ostatnia edycja regulaminu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Audi A8 Klub Polska- Sprawy Klubowe”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl