Drodzy klubowicze, jak większość pewnie zauważyła nastąpiły dość znaczne zmiany na forum, konta (nicki) które mieliście przed zmianami zostały, należy tylko użyć funkcji przypomnij hasło (kliknij) aby wygenerowało nowe hasło na email.
Ps: Jeśli jest jakikolwiek problem z forum po migracji zgłaszajcie do mnie bo migracja zawsze niesie za sobą jakieś niedoskonałości które nie zawsze szybko się wychwyci. Nasz temat - kliknij.
jak ktos bedzie zainteresowany elsą to pewnie sobie ją jakoś nabędzie a mi o to tu nie chodziło zreszta nie będe się produkował na darmo poczekam co do powiedzenia ma administracja forum bo wygląda na to że nie są zainteresowani takim rozwiązaniem
Udostępnianie zrzutów z elsy, dot. serwisowania, naprawy, wymiany tez jest niezgodne z prawem.. Aby w ogóle używać ten program jak i inne to trzeba je "zmodyfikować". Oby nikt nie dopatrzył się bo można nieźle beknąć.
Czemu beknąć skoro forum jest legalne , opłacane, a warunki wstawu info, ogłoszeń, są określone...... chociaż dla laików (jak ja) to co proponuje preston81 brzmi fajnie.