Witam, jestem tutaj nowy wiec nie wiem czy w dobrym dziale piszę, z góry przepraszam jeżeli tak.
Od 2 dni jestem posiadaczem A8 D3. Auto fajne, zaawansowane technicznie i w ogóle, ale już parę razy udowodniło że jestem dla niego trochę za głupi. Problem tkwi z nagłośnieniem. Mianowicie z przodu całą muzykę słyszę z głośników z pod szyby, a tylko delikatny bass z głośników w drzwiach. Chciałbym żeby muzyka również szła z głośników z przednich drzwi. Co ciekawe w tylnych drzwiach muzyka gra normalnie. Wiecie gdzie to można ustawić? Czy może to sugeruje jakąś usterkę. Drugie pytanie, zmieniarka CD chyba jest uszkodzona bo wciągnęła płytę i nie chce ani jej odtwarzać ani wypluć. Czy zmieniarki naprawia się, czy lepiej rozejrzeć się za inną?
![]() |
![]() |
![]() |
[D3 03 4.2MPI ] Problem z naglośnieniem i zmieniarką
[D3 03 4.2MPI ] Problem z naglośnieniem i zmieniarką
Ostatnio zmieniony 18 lut 2014, 16:06 przez NewGuy, łącznie zmieniany 3 razy.
[center]Kolego NewGuy
Edytuj swój temat i wybierz tagi z listy obok napisu Tytuł.
Nie piszemy tagów ręcznie.[/center]
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Popraw proszę tytuł tego wątku
Pozdrawiam ernesto.
Edytuj swój temat i wybierz tagi z listy obok napisu Tytuł.
Nie piszemy tagów ręcznie.[/center]
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Popraw proszę tytuł tego wątku
Pozdrawiam ernesto.