Audi A8 by Lukas134
pet3r, hehe a nie wiem jak narazie wszystko chodzi teraz felgi sa do sprzedania i tak ja obecnie mam ori springi juz i 17" wiec jest styl coutnry powiedz mi ile sprezyny od S8 sa nizsze od zwyklych A8??
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
pet3r, aha, ja mam na lato -60/-30 ale to jest za duzo troche jakies -30/-30 czy -30/-20 mysle ze by bylo oki bo widze ze u Ciebie tez przod zadarty w gorze jest
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
pet3r, tak popatrzylem i podumalem ze jak cos to moze bym zalozyl na tyl springi od s8 takie -20 a z przodu obnizyc te -35 bo widzialem takie na allegro i wtedy mogloby byc rowno teraz mialem przod sporo nizej niz przod
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
pet3r, nizej czyli ile?? mam obecnie na lato -60 i jest duzo super sie jezdzi ale po prostej drodze
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
pet3r, hehe musze podumac zeby wszystko miec przygotowane na przyszyly sezon jeszcze musze troche porobic sobie i czekac wiosny
Tak dumam sobie, bardzo mi sie podoba jak zrobil cezar, ze malowal srodek na czarno, ja tak mysle, zeby zrobic cos z kontrastem i to na bialo dac, co Wy na to??
Tak dumam sobie, bardzo mi sie podoba jak zrobil cezar, ze malowal srodek na czarno, ja tak mysle, zeby zrobic cos z kontrastem i to na bialo dac, co Wy na to??
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
no ja brałem pod uwagę jasny kolor tych wykończeń a dokładnie coś koloru kości słoniowej. jeśli chcesz tak zrobić to tunel środkowy i konsole daj na czarno a listwy na drzwiach i nad schowkiem pasażera w ten jasny kolor żeby nie było tego jasnego za dużo bo nawet tyle będzie się bardzo rzucać w oczy, ale mam mieszane uczucia, musiałbym zobaczyc jak to będzie wyglądać. jak się za to weźmiesz to spróbuj z jasnym, jak coś to przemalujesz :mrgreen:
cezar88, hehe no trzeba probowac, zeby cos bylo chce jeszcze kolektor ssacy wypolerowac sobie i oslony pomalowac na bialo czarno polysk
[ Dodano: 2009-11-08, 21:05 ]
Sprzedaje swoje felgi, moze akurat sie uda tak dumam co robic z gleba i felga. Nie wiem sam czy zrobic mniejsza glebe i mniejsze kolo ok 18 czy dac hardcor i wieksza gleba i znowu 20
[ Dodano: 2010-03-22, 19:32 ]
Troche upi do tematu
Audi znowu na glebie i na felach Felgi poszly w polerke
Ocencie sami
[ Dodano: 2009-11-08, 21:05 ]
Sprzedaje swoje felgi, moze akurat sie uda tak dumam co robic z gleba i felga. Nie wiem sam czy zrobic mniejsza glebe i mniejsze kolo ok 18 czy dac hardcor i wieksza gleba i znowu 20
[ Dodano: 2010-03-22, 19:32 ]
Troche upi do tematu
Audi znowu na glebie i na felach Felgi poszly w polerke
Ocencie sami
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
Dzieki no na zywo duzo lepiej sie prezentuje ale tak zastanawiam sie nad sprzedaza tych felg i kupnem moze cos jeszcze wiekszego Jakby ktos byl chetny na felgi to mozna zagadac
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6