Ładnie wygląda na tych felach.Pewnie konkurowała z panna młodą ;-) :mrgreen:
![]() |
![]() |
![]() |
Audi a8 na 19-stkach z silnikiem s8 340km!!!
Re: Audi a8 na 19-stkach z silnikiem s8 340km!!!
Czemu sie lampki w drzwiach nie świecą?
Készítsen képet önmagáról
-
- Forum Audi A8
Re: Audi a8 na 19-stkach z silnikiem s8 340km!!!
Jak na twój wiek to fajny avatarMarcin B. pisze:Czemu sie lampki w drzwiach nie świecą?

"Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg nie lubi Cię, nigdy Cię nie chciał, i prawdopodobnie Cię nienawidzi."
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Informacja dla allegrowiczów (właściciel podał link na aukcji do tej strony)
Nie kupujcie od tego człowieka samochodu. Zostałem przez tego człowieka oszukany!!
W wakacje te auto było sprzedawane na części. Zakupiłem wtedy od tego użytkownika spryskiwacze. Miały być kompletne ( zapłaciłem jak za kompletne) a dostałem tylko nakładki plastikowe i dysze. Miał mi dosłać resztę ale do dzisiaj nic nie dostałem a moje telefony są poprostu olewane...
Nie kupujcie od tego człowieka samochodu. Zostałem przez tego człowieka oszukany!!
W wakacje te auto było sprzedawane na części. Zakupiłem wtedy od tego użytkownika spryskiwacze. Miały być kompletne ( zapłaciłem jak za kompletne) a dostałem tylko nakładki plastikowe i dysze. Miał mi dosłać resztę ale do dzisiaj nic nie dostałem a moje telefony są poprostu olewane...
No quattro no fun 

WWW.VIPLIMUZYNA pisze:Dzisiaj zrobiłem około 400km prędkoscia od 180-260 w niemczech na autobanie

[ Dodano: 2012-03-28, 21:33 ]
a na pewno były to klocki , a moze coś innego przy takiej prekości 260km/h przez 400km...............śmiem twierdzić ,że z niemieckich autostrad widziałeś tylko miejscowość Niemce pod Lublinem :lol: :lol: :lol:WWW.VIPLIMUZYNA pisze:zatrzymałem sie na zjezdzie to smierdziały mi strasznie klocki
Niech Allegrowicze jeszcze tutaj zajrzą ;-)
http://www.a8team.pl/topics10/6807.htm#71154
http://www.a8team.pl/topics10/6807.htm#71154
Sygnatura została usunięta bo była za fajna i wszyscy zazdrościli