[D3 preFL ALL ] Bezpieczniki do świateł drogowych
- orkaskawina
- Super Klubowicz
Tomcio, tzn tutaj kolega też fajnie zrobił na ledach nie wiem czy widziałeś i bez modułów itd i poza lampe nie wychodzi wszystko działa w przewodach lamp w środku więc ładnie to wygląda i efekt mi się bardzo podoba i rozmawiałem i albo wysyłka lamp, albo podskoczyć do Niego i mówi 3h roboty i wyjazd na dziennych
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Tomcio, no ja mam do Niego 290 km i dumam podjechać w jakąś wolną sobotę ) tylko raczej w przyszły miesiącu jak ogarnę to co mam w planach na ten miesiąc
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
Tomcio, Wiesz wysyłka też nie tania bo lampy delikatny towar itd i w miarę spora paczka, żeby to profi zapakować ) i praktycznie tydzień Niunia bez oczu bo kolega robi to szybko, ale kuriery itd to sporo zajmie, a tak kolega mówi 3 godziny i wracam do domu
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
Tomcio, hehe to trzeba się zgadać to się spota u kolegi zrobi ja mówię jestem cienki w kablologii i nie wiem czy sam sobie bym z tym poradził chociaż klapy elektrycznej też bałem się a wyszło super
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
Z tymi dziennymi to nie ma żadnej filozofii. Oczywiście mowię o module bo kolega ma inny patent i musi być w tym obeznany. W module masz tylko 7 kabelkow do podłączenia i to wszystko. A ja chce sobie utrudnić robotę bo normalnie podpina sie pod lampy i chowie moduł pod klapą a ja chce podłączyć przy bezpiecznikach i schować go w kabinie.
😎NIC NIE KLEI SIĘ JAK QUATTRO👍
Tomcio, to dużo roboty z tym modułem jak chcesz przy bezpiecznikach ) a tu kolega zrobi ładnie w lampie, że brak żadnych "dzików"
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
Tomcio, hehe no coś za coś później zenon się tak nie wypala szybko, to i może żywotność żarników się wydłuży itd i tak jak ma kolega u siebie wygląda kozacko podczas jazdy
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6