[D3 preFL ALL ] Bezpieczniki do świateł drogowych
majkaistefan, nie no ja nic nie mówię
To co chcesz dodać w swojej lampie ?? jeżeli chcesz dodać doświetlanie to się raczej nie da bo nie ma miejsca w lampie i wtedy trzeba wymienić lampę, jeżeli chcesz dodać xenon to da się wstawić jakiś hid.
Jeżeli chcesz mieć dzienne takie jak w wersji po FL też się da tylko musisz zapytać kolegi FOSS gdzie robił koszt dosyć spory, ale efekt naprawdę fajny
To co chcesz dodać w swojej lampie ?? jeżeli chcesz dodać doświetlanie to się raczej nie da bo nie ma miejsca w lampie i wtedy trzeba wymienić lampę, jeżeli chcesz dodać xenon to da się wstawić jakiś hid.
Jeżeli chcesz mieć dzienne takie jak w wersji po FL też się da tylko musisz zapytać kolegi FOSS gdzie robił koszt dosyć spory, ale efekt naprawdę fajny
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Po co przerabiać Kupujesz urzywane lampy z ksenonem i doswietleniem za grosze na Alle.... I taniej Cię to wyjdzie niż przerobka.majkaistefan pisze:Zle mnie zrozumiles.To ze jestem dziewczyna wcale nie znaczy ze nie potrafie liczyc.Chodzi mi o sposób wykonania i ew przerobienie wnętrza lampy.A tak już calkiem najbardziej wymiana zarowki tradycyjnej na xenon.
Majka.
😎NIC NIE KLEI SIĘ JAK QUATTRO👍
Tomcio, Ty nie świruj tylko mów co tam zmodziłeś z dziennymi ??
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
Tomcio, aaaa to czekam na relację jak coś czy się udało ja teraz chcę zrobić lusterko bo nie wiem czemu, ale jedno się nie przyciemnia od kupna już dzisiaj wyjąłem jeszcze oryginalne, kable ładnie siedzą, ale niestety się nie przyciemnia i denerwuje mnie, że to nie działa nie wiem czy kupować drugi czy może coś w kablach
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
To podłącz może to działające i będziesz widział czy wina kabelków.Lukas134 pisze:Tomcio, aaaa to czekam na relację jak coś czy się udało ja teraz chcę zrobić lusterko bo nie wiem czemu, ale jedno się nie przyciemnia od kupna już dzisiaj wyjąłem jeszcze oryginalne, kable ładnie siedzą, ale niestety się nie przyciemnia i denerwuje mnie, że to nie działa nie wiem czy kupować drugi czy może coś w kablach
adrian949, no racja Ty to masz łeb i wtedy będzie wiadomo czy działa czy nie dzięki w weekend zdejmę 2 wkłady i przełożę prawy na lewy na sztukę i zobaczę które się przyciemnia bo jak przyciemni się odwrotnie to znaczy wkład, jeżeli dalej tak samo znaczy kable
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
Latarką poświeć w czujnik i powinny się ściemnić.Lukas134 pisze:adrian949, no racja Ty to masz łeb i wtedy będzie wiadomo czy działa czy nie dzięki w weekend zdejmę 2 wkłady i przełożę prawy na lewy na sztukę i zobaczę które się przyciemnia bo jak przyciemni się odwrotnie to znaczy wkład, jeżeli dalej tak samo znaczy kable
adrian949, wiem wiem, tak dzisiaj robiłem ) środkowe i prawe ładnie, a lewe nic i na KTSie wywala cały czas błąd, że lusterko lewe się nie ściemnia
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6