[D2 94 4.2PB/LPG ] Oświetlenie w drzwiach
o ile dobrze się orientuje w zamku są 2. Jeden odpowiada za światło w podsufitce a drugi za drzwi i podświetlenie nóg. Jeden z nich jeszcze dodatkowo odpowiada za wykrycie otwartych drzwi. Znaczy się że jak otworzymy auto i nie otworzymy żadnych drzwi to po pewnym czasie alarm się uzbroi i zamknie auto na nowo. Pisałem kiedyś o tym jak bratu zamknęło się auto na stacji z kluczykami w stacyjce.
Mikrostyczki to upierdliwy temat. Można z tym walczyć a i tak nie wiadomo czy za dzień lub tydzień nie padną od nowa. W drzwiach pasażera u mnie jest tak samo jak pisze kolega Tomek. Otworze drzwi i światło się zapali w podsufitce, ale drzwiowe już nie. Drzwi pozostaną otwarte przez jakiś czas i nagle dostaje olśnienia w zamku i zapala wszystko.
Mikrostyczki to upierdliwy temat. Można z tym walczyć a i tak nie wiadomo czy za dzień lub tydzień nie padną od nowa. W drzwiach pasażera u mnie jest tak samo jak pisze kolega Tomek. Otworze drzwi i światło się zapali w podsufitce, ale drzwiowe już nie. Drzwi pozostaną otwarte przez jakiś czas i nagle dostaje olśnienia w zamku i zapala wszystko.