Co do tej płaszczyzny to miejsce styku tarczy z felgą
![]() |
![]() |
![]() |
[D2 ALL ] hamowanie pulsacyjne po wymianie opon
-
beyer28
- Super Klubowicz

Hej. Wiele dziś z tym nie zdziałałem. Szczerze to tylko sprawdziłem czy koła dokręcone
a, bo łajzy robotą mnie dziś zawalili. Jutro lepiej się za to wezmę. Do tego jeszcze musiałem ubezpieczenie wykupić i już zbrakło czasu. Ale mam jeden niepokojący fakt, bo dziś wyjechałem na autostradę go trochę przegonić i trzęsie też przy hamowaniu z większych prędkości
a więc sam już nie wiem, co mam myśleć...szczerze, wygląda to tak samo jak na starym zestawie ;( Całkowicie zmieniłem swój styl jazdy właśnie ze względu na nowy zestaw. Człowiek jeździ jak emeryt, żeby dobrze wszystko się po docierało, o gwałtownych hamowaniach wogule nie ma mowy, a po tysiącu km robi się to samo <niewiem> normalnie załamka 
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2014, 18:11 przez beyer28, łącznie zmieniany 1 raz.
-
tomek808
- Forum Audi A8

-
beyer28
- Super Klubowicz

To na stacji diagnostycznej wyłapią, jak tarcza krzywa?Zegarem z tego co wiem to nie dysponujątomek808 pisze:miałem takie pulsacyjne hamowanie i też głowiłem się co to jest a wina się znalazła przy badaniu technicznym , na rolkach wszystko wyszło (prawa przednia tarcza krzywa) dodam że miałem nowe tarcze . teraz zamówiłem droższy zestaw i jest ok
- labas
- Super Klubowicz

- labas
- Super Klubowicz