Poprawiłem tytuł Twojego wątku - mam nadzieję że następne które założysz będą nazwane już poprawnie czyli z użyciem odpowiednich tagów i zgodnie z regulaminem: http://www.a8team.pl/topics12/2943.htm
Pozdrawiam, FOSS.
![]() |
![]() |
Jeśli kontrolka olejowa to odkręć pokrętło i sprawdz czy w ogóle jeszcze go masz.Nie susz komputera tylko olej wymień. :mrgreen: ;-)lisek24uk pisze:co to moze byc ? 1 raz jak mi tak pokazalo jeden z was zaproponowal bym wysuszyl komputer . zeczywiscie byla tam wilgoc , wysuszylem i smigalo dzis wsiadam i to samo kontrolka olejowa komunikat o wyloczeniu auta biegi whcodza jak w starze i brak obrotow na obrotomoirzu , wysuszulem i n hu.......... nic nie pomagablagam mialem jechac do leeds na spotkanie wazne
:P:P
olej ma nie cale 300 mil wymienialem jakies 3 tyg temu .PEPOL D2 pisze:Jeśli kontrolka olejowa to odkręć pokrętło i sprawdz czy w ogóle jeszcze go masz.Nie susz komputera tylko olej wymień. :mrgreen: ;-)lisek24uk pisze:co to moze byc ? 1 raz jak mi tak pokazalo jeden z was zaproponowal bym wysuszyl komputer . zeczywiscie byla tam wilgoc , wysuszylem i smigalo dzis wsiadam i to samo kontrolka olejowa komunikat o wyloczeniu auta biegi whcodza jak w starze i brak obrotow na obrotomoirzu , wysuszulem i n hu.......... nic nie pomagablagam mialem jechac do leeds na spotkanie wazne
:P:P