części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[D2 01 3.3TDI ] Blacharka

ahadam
Super Klubowicz
Super Klubowicz

[D2 01 3.3TDI ] Blacharka

Post autor: ahadam » 20 kwie 2014, 11:37

Witam ,czy pasują drzwi i klapa tylna z przedlifta do polifta ? , czy maska z anglika polifta podejdzie do europejskiej wersji ? . Gradobicie zrobiło swoje .Pozdrawiam.
Witam wszystkich klubowiczów , mam nadzieję że będzie miło w tym gronie i dowiem się coś więcej na temat mojego złotka

ernesto

Post autor: ernesto » 20 kwie 2014, 12:38

Maska różnie się grillem. Jest w całości inaczej obrysowany. Klapa powinna pasować ale nie mam milionowej pewności

Awatar użytkownika
Simone331
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Simone331 » 20 kwie 2014, 15:22

Klapa pasuje bez problemów, oby tylko nie była z wersji USA ale to rzadkość. Jedyny problem może stanowić antena od GPSu. W poliftach prawie zawsze ona była, natomiast w przedliftach prawie zawsze jej nie było.
Drzwi są te same, za wyjątkiem klamek. W przedlifcie masz płaskie prostokątne klamki.
Maska z polifta jest inna. Nie przypasuje Ci do zderzaka i błotników, o lampach nie wspominając. Poliftowa jest trochę dłuższa i ma węższy i wyższy gril. Jeśli już Ci się zamarzy wrzucanie maski od anglika, bo o to w sumie pytałeś, to jest to jak najbardziej wykonalne. Musisz tylko wyciąć miejsce na zbiorniczek płynu hamulcowego, a z drugiej strony zaślepić. Jak otworzysz maskę to będziesz wiedział o co chodzi.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl