Dostęp do działu "Zakup kontrolowany"(Uwaga zmiany
... a tak niewiele brakowało bym wniósł opłatę. Już kiedyś próbowałem rozmawiać z ADMINEM na temat ilości postów. Jak dla mnie robione jest zamknięte kółko "gospodyń A8". Nowy użytkownik nie nabije szybko 50 postów, no chyba że będzie pisał jakieś bzdety lub to co dawno odkryte jest.
Pozdrawiam życząc powodzenia.
Pozdrawiam życząc powodzenia.
Panowie, nie ma co się spinać
W dobie dzisiejszych czasów uważam dbanie o poprawność wypowiedzi za rzecz dobrą, jednak i zwracać uwagę trzeba umieć kulturalnie.
Co do tematu zakup kontrolowany to w sumie jest temat dyskusyjny. O ile do działu sprzedam/kupię ograniczenie jest adekwatne bo nie chcemy aby byle kto niewiadomo skąd oferował towary niepewne. Użytkownik aktywny na forum, zawsze będzie pewniejszym troszke źródłem. Natomiast wiem po sobie (mój pierwszy post był w zakupie kontrolowanym), że w sumie tak ta przygoda(z forum i a8) dla niektórych się zaczyna. Zaczyna się od zakupu A8 i fajnie byłoby na starcie móc liczyć na opinie użytkowników i "fachowców" z tym autem obeznanych.
pozdro,
Karol
W dobie dzisiejszych czasów uważam dbanie o poprawność wypowiedzi za rzecz dobrą, jednak i zwracać uwagę trzeba umieć kulturalnie.
Co do tematu zakup kontrolowany to w sumie jest temat dyskusyjny. O ile do działu sprzedam/kupię ograniczenie jest adekwatne bo nie chcemy aby byle kto niewiadomo skąd oferował towary niepewne. Użytkownik aktywny na forum, zawsze będzie pewniejszym troszke źródłem. Natomiast wiem po sobie (mój pierwszy post był w zakupie kontrolowanym), że w sumie tak ta przygoda(z forum i a8) dla niektórych się zaczyna. Zaczyna się od zakupu A8 i fajnie byłoby na starcie móc liczyć na opinie użytkowników i "fachowców" z tym autem obeznanych.
pozdro,
Karol
Moje D3:
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG
Otóż to. Nic dodać, nic ująć.drago_o pisze:... Natomiast wiem po sobie (mój pierwszy post był w zakupie kontrolowanym), że w sumie tak ta przygoda(z forum i a8) dla niektórych się zaczyna. Zaczyna się od zakupu A8 i fajnie byłoby na starcie móc liczyć na opinie użytkowników i "fachowców" z tym autem obeznanych.
pozdro,
Karol
Szanowni.
W osobnym temacie napisze jeszcze o zmianach które testowo narazie wprowadzamy i wielu zdąży zauważyć.
Na dzień dzisiejszy jedną z tych zmian bedzie odblokowanie "Zakupu Kontrolowanego".
Uprzedzam jednak nieuczciwych userów że moderatorzy i admini bedą czuwać nad tym by nikt nie robił tam żadnych wałeczków i tacy użytkownicy bedą srogo karani.
Proszę o wyrozumiałośc w razie problemów ponieważ wszelkie modyfikacje na forum nie są ot tak i wymagają czasu i dopracowania.
Pozdrawiam
Apophis
W osobnym temacie napisze jeszcze o zmianach które testowo narazie wprowadzamy i wielu zdąży zauważyć.
Na dzień dzisiejszy jedną z tych zmian bedzie odblokowanie "Zakupu Kontrolowanego".
Uprzedzam jednak nieuczciwych userów że moderatorzy i admini bedą czuwać nad tym by nikt nie robił tam żadnych wałeczków i tacy użytkownicy bedą srogo karani.
Proszę o wyrozumiałośc w razie problemów ponieważ wszelkie modyfikacje na forum nie są ot tak i wymagają czasu i dopracowania.
Pozdrawiam
Apophis
Witam może odgrzewanie Kotleta, ale zapisałem się na tym forum z myślą zakupu samochodu i że będę mógł w Dziale Zakup kontrolowany zapytać o samochód, jak i kilka też opisać gdyż sam jestem szukającym a8 i już kilka obejrzałem.
Nie ukrywać iż próbowałem przez tydzień czasu nazbierać 50 postów ale szczerze nie ma takiej możliwości i szczerze jestem za stary na bawienie się w wypisywanie głupot po to by tylko wnieść potem coś modrego na tym forum. No cóż szkoda ....
Nie ukrywać iż próbowałem przez tydzień czasu nazbierać 50 postów ale szczerze nie ma takiej możliwości i szczerze jestem za stary na bawienie się w wypisywanie głupot po to by tylko wnieść potem coś modrego na tym forum. No cóż szkoda ....
Moje Audi A8 D4 i Forum do Audi A6 C6
Tak, mam, ale nie mogę założyć nowego tematu gdzie sam chcę zakupić A8 D3 i ktoś z forum może mi pomóc, bądź nie mogę też odpowiadać na tematy aut które oglądałem i mogę przestrzec bądź wnieść coś sensownego.
Moje Audi A8 D4 i Forum do Audi A6 C6