części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Dostęp do działu "Zakup kontrolowany"(Uwaga zmiany

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi A8.
JarekP
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: JarekP » 24 kwie 2014, 08:12

... a tak niewiele brakowało bym wniósł opłatę. Już kiedyś próbowałem rozmawiać z ADMINEM na temat ilości postów. Jak dla mnie robione jest zamknięte kółko "gospodyń A8". Nowy użytkownik nie nabije szybko 50 postów, no chyba że będzie pisał jakieś bzdety lub to co dawno odkryte jest.
Pozdrawiam życząc powodzenia.

Gość

Post autor: Gość » 24 kwie 2014, 09:37

JarekP, Nie rozumie twojej wypowiedzi.

JarekP
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: JarekP » 24 kwie 2014, 12:51

dodam tylko, że nie mogę nawet podziękować koledze z Forum oficjalnie (brak możliwości odpowiedzi), ale to nic a nawet "nic to Baśka".

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Moje auto: Allroad C5
Rocznik: 2006
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel
Imię: Andrzej

Post autor: Doc » 24 kwie 2014, 14:45

JarekP, to jest normalne. Za mało masz postów. Przeczytaj na forum np:
Pochwal się swoim autkiem- Opisy, zdjęcia, prezentacje - Wymagane jest posiadanie minimum 50 postów.
2009-04-28 godzina 21:40 - założyciel forum A8Team.PL. Ps: Polecam iParts.pl

JarekP
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: JarekP » 24 kwie 2014, 14:50

Apophis pisze:JarekP, Nie rozumie twojej wypowiedzi.
... a do tego brak szacunku do rozmówcy i to przez admina!!! Chyba, że to u niego normalne pisać "twojej" z małej litery w poscie.

Arrturro
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Arrturro » 24 kwie 2014, 16:50

Jeżeli w dobie internetu zwrócenie się do Ciebie z małej litery traktujesz jako oznakę braku szacunku, to chyba trochę jesteś przewrażliwiony, Panie Jarku :)

Gość

Post autor: Gość » 24 kwie 2014, 17:45

JarekP pisze:.. a do tego brak szacunku do rozmówcy i to przez admina!!! Chyba, że to u niego normalne pisać "twojej" z małej litery w poscie.
Normalnie mi sie nie chce odpisywac na takie uwagi,ale kolega domaga sie szacunku wiec odpisuje-Ty jestes forumowicz czy internetowy furiat hm?

Awatar użytkownika
drago_o
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: drago_o » 24 kwie 2014, 18:03

Panowie, nie ma co się spinać :)

W dobie dzisiejszych czasów uważam dbanie o poprawność wypowiedzi za rzecz dobrą, jednak i zwracać uwagę trzeba umieć kulturalnie.

Co do tematu zakup kontrolowany to w sumie jest temat dyskusyjny. O ile do działu sprzedam/kupię ograniczenie jest adekwatne bo nie chcemy aby byle kto niewiadomo skąd oferował towary niepewne. Użytkownik aktywny na forum, zawsze będzie pewniejszym troszke źródłem. Natomiast wiem po sobie (mój pierwszy post był w zakupie kontrolowanym), że w sumie tak ta przygoda(z forum i a8) dla niektórych się zaczyna. Zaczyna się od zakupu A8 i fajnie byłoby na starcie móc liczyć na opinie użytkowników i "fachowców" z tym autem obeznanych.

pozdro,
Karol
Moje D3:
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG

Gość

Post autor: Gość » 24 kwie 2014, 21:07

Pisalem juz ale jeszcze raz powiem,ze stylistyka bez pl znakow jest akceptowalna bo wielu tak jak i ja moze nie miec mozliwosci na dotykofonach lub zagranicznych kompach.
Ale ilez mozna wracac do tego samego tematu??

zgiel
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: zgiel » 24 kwie 2014, 21:42

kurde a ja sie tak staralem uzywac tych znakow zmieniac te ustawienia cuda a tu wolno :) i fajnie dla mnie to tez duzo mniej uciazliwe

Keys
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Keys » 25 kwie 2014, 22:20

drago_o pisze:... Natomiast wiem po sobie (mój pierwszy post był w zakupie kontrolowanym), że w sumie tak ta przygoda(z forum i a8) dla niektórych się zaczyna. Zaczyna się od zakupu A8 i fajnie byłoby na starcie móc liczyć na opinie użytkowników i "fachowców" z tym autem obeznanych.

pozdro,
Karol
Otóż to. Nic dodać, nic ująć.

Gość

Post autor: Gość » 01 maja 2014, 12:34

Szanowni.

W osobnym temacie napisze jeszcze o zmianach które testowo narazie wprowadzamy i wielu zdąży zauważyć.
Na dzień dzisiejszy jedną z tych zmian bedzie odblokowanie "Zakupu Kontrolowanego".

Uprzedzam jednak nieuczciwych userów że moderatorzy i admini bedą czuwać nad tym by nikt nie robił tam żadnych wałeczków i tacy użytkownicy bedą srogo karani.

Proszę o wyrozumiałośc w razie problemów ponieważ wszelkie modyfikacje na forum nie są ot tak i wymagają czasu i dopracowania.

Pozdrawiam
Apophis

xluqas
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: xluqas » 07 gru 2014, 10:42

Witam może odgrzewanie Kotleta, ale zapisałem się na tym forum z myślą zakupu samochodu i że będę mógł w Dziale Zakup kontrolowany zapytać o samochód, jak i kilka też opisać gdyż sam jestem szukającym a8 i już kilka obejrzałem.

Nie ukrywać iż próbowałem przez tydzień czasu nazbierać 50 postów ale szczerze nie ma takiej możliwości i szczerze jestem za stary na bawienie się w wypisywanie głupot po to by tylko wnieść potem coś modrego na tym forum. No cóż szkoda ....
Moje Audi A8 D4 i Forum do Audi A6 C6

Gość

Post autor: Gość » 07 gru 2014, 13:44

xluqas, Dostęp do dziłu Zakup kontrolowany masz normalnie :)

xluqas
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: xluqas » 07 gru 2014, 15:17

Tak, mam, ale nie mogę założyć nowego tematu gdzie sam chcę zakupić A8 D3 i ktoś z forum może mi pomóc, bądź nie mogę też odpowiadać na tematy aut które oglądałem i mogę przestrzec bądź wnieść coś sensownego.
Moje Audi A8 D4 i Forum do Audi A6 C6

ODPOWIEDZ

Wróć do „Audi A8 Klub Polska- Sprawy Klubowe”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl