Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

Kontakt do Administracji A8Team.PL

[D3 ALL ] Swiatelka LED na desce rozdzielczej,podlokietnik

Matze 334
Forum Audi A8
Forum Audi A8

[D3 ALL ] Swiatelka LED na desce rozdzielczej,podlokietnik

Post autor: Matze 334 » 06 maja 2014, 17:46

Witam Wszystkich serdecznie.

Moj problem wyglada nastepujaco: Od kiedy kupilem auto mam problem z diodami podswietlenia np: wlacznika swiatel, sensorow parkowania, roletki tylniej szyby, schowka na wizytowki, rolek ustawainia nawiewu, hamolca recznego, podlokietnika obydwie strony, schowka kolo obslugi MMI i z tylu wszystkie rolki ustawiania nawiewu itd. Wszystkie sie swieca nawet jak auto jest zamkniete stoi na parkingu czyli gdzies napewno jest jakies zwarcie lub przebicie tylko ze nieumie tego zlokalizowac.Na poczatku nieswiecil mi podlokietnik od strony pasazera ale polutowalem przetarte przerwody ale dalej sie swieci, narazieprzepalilem owy bezpiecznik ktory jest te LED odpowiedzialny (NR.29 deska rozdzielcza strona kierowcy) i podpiolem to wszystko z plusem po zaplonie i jakos to smiga ale uwazam ze to niejest rozwiazanie na dlugi czas.

Bylbym Bardzo Wdzieczny za porady.

Pozdrawiam

Matze 334
Audi - Vorsprung Durch Technik

Awatar użytkownika
pioter
Moderator
Moderator
Moje auto: S8 D2
Rocznik: 1998
Silnik: V8 4.2
Skrzynia: Automat
Paliwo: Benzyna+LPG
Imię: Piotr

Post autor: pioter » 06 maja 2014, 18:18

<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
ex : A8 D2 95r 4.2
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D3 (2002 - 2009)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl