[D2 01 ] Cieknący szyberdach
[D2 01 ] Cieknący szyberdach
Po ostatniej wizycie na myjni wleciała mi woda do środka przez szyberdach(kapało nad lusterkiem i u góry słupków),sprawdziłem odpływy i zatkany tylko jest prawy tył,ale stwierdziłem inną rzecz.mianowicie po zamknięciu szyberdachu od przodu auta jest równo z dachem ,a od tyłu jest jakby niedomkniety ,brauje kilku milimetrów żeby było równo z dachem.Czy może miał toś już tai przypadek,i czy jest możliwość jakiejś regulacji szyberdachu
Kolego siemion22 przy zakladaniu nowych tematów używaj tagów - ten temat poprawiłem ale przy następnych wolałbym już tego nie robić.
I zerknij pod link poniżej bo tam Ciebie jeszcze chyba nie było:
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
Pozdrawiam, FOSS
Kolego siemion22 przy zakladaniu nowych tematów używaj tagów - ten temat poprawiłem ale przy następnych wolałbym już tego nie robić.
I zerknij pod link poniżej bo tam Ciebie jeszcze chyba nie było:
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
Pozdrawiam, FOSS
Ostatnio zmieniony 06 paź 2012, 12:53 przez siemion22, łącznie zmieniany 3 razy.
Nie wiem czy masz fabryczny szyberdach, ciężko coś na "audio - tele" ;-) zaproponować. Mogę ci polecić w Wa-wie serwis , gdybyś musiał już skorzystać,chociaż na Podlasiu na pewno też znajdziesz. Może jednak uda ci się samemu tego dokonać, czego ci życzę :lol:Pozdrawiam.
U mnie także był zapchany szyber. Próbowałem drucikiem i nadal nie mogłem przepchac odplywow. Zrobiłem tak, w te odplywy włożyłem cienki wężyk do miejsca gdzie jest zator i dałem ciśnienie z kompresora. Cały syf wyplulo dołem. Góra tez trochę poszło wiec uważaj na twarz :-)
Nie cierpię piratów drogowych! Ciężko się ich wyprzedza!!
- pioter
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1998
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Piotr
Tomcio profilaktycznie to te wyczyść http://www.audipages.com/Tech_Articles/ ... insD3.html
ex : A8 D2 95r 4.2
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI