[D3 03 3.7MPI ] blokady rozrządu
[D3 03 3.7MPI ] blokady rozrządu
ma ktoś w woj. lubelskim blokady do 3.7 (a może pasują z innych motorowni? mogę mieć do 2.4 , 2.8). Lub może ktoś by mi pożyczył na dzień z innych stron polski, odesłałbym z dodatkiem 1L czystej.
-
- Forum Audi A8
Kolego wiem kto ma takie blokady z lubelskiego problem jest w tym że wątpię aby chciał pożyczyć. Od 2,4 nie pasują 3,3 3,7 i 4,2 mają taką samą jeśli chcesz to mogę polecić Ci warsztat gdzie ustawiają rozrząd na blokady cena 300 zł(tanio) gwarancja na 70 tyś km. Ostatnio mi wymieniali jestem bardzo zadowolony solidna robota.
czy tak tanio to nie wiem (za około 300 można kupić na allegro i mieć własny tylko po co skoro nie zarabiam na mechanikowaniu i by tylko leżał)
Ja mam rozrząd zmieniony muszę tylko sprawdzić czy dobrze, po wymianie napinacza/nastawnika faz rozrządu wyskakuje mi błąd, a łańcuch na wałkach jest dobrze założony i podejrzewam rozrząd.
Krzysztof31 - wyślij mi na priva jakiś kontakt. Zadzwonię może akurat się dogadam
Ja mam rozrząd zmieniony muszę tylko sprawdzić czy dobrze, po wymianie napinacza/nastawnika faz rozrządu wyskakuje mi błąd, a łańcuch na wałkach jest dobrze założony i podejrzewam rozrząd.
Krzysztof31 - wyślij mi na priva jakiś kontakt. Zadzwonię może akurat się dogadam
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Geko przeciez pisałeś co masz w grupie 093 i to wskazanie bylo w normie. Jeżeli łańcuchy na walkach też sa ok to nie szukaj przyczyny w rozrzadzie. Miałem u siebie ostatnio gościa co tez miał podobny problem. Nastawnik nie wychylal sie praktycznie wcale.geko28 pisze:czy tak tanio to nie wiem (za około 300 można kupić na allegro i mieć własny tylko po co skoro nie zarabiam na mechanikowaniu i by tylko leżał)