Krótko, zwięźle i na temat.Apophis pisze:STAN. Pisząc że LPG czy cos innego nie wpływa na prace ASB bo to wpływa na silnik i dopiero na ASB a potem na nasze nerwy to piszesz bez logiki.
Nie piszemy tu o zaleznościach tylko ogólnie(od szczegółów sa rozliczne tematy w technicznym)
LPG jak spartolone lub niesprawne wpływa tez na nas-posiadaczy i nasze portfele.
Rozumiesz już o co chodzi?
Popatrz jak LPG w tej audi wpłyneło na kilku forumowiczów-piszemy posty a gdyby było sprawne tematu by nie było
[S8 D2 00 LPG ] ASB i LPG
Miałem już kilka ósemek, wszystkie w automacie, i każda prócz tej, którą mam teraz miała podczas zakupu jakieś niedomagania w skrzyni. To szarpała, to ociągała się ze zmianą biegów, to coś ciekło... W każdej prócz aktualnej padła skrzynia. W żadnej remont nie był tańszy niż 4k zł. dlatego uważam, że kupno mniej lub bardziej podejrzanego egzemplarza to ładowanie się w głupie niepotrzebne wydatki.
Z perspektywy czasu uważam że wydawanie 7k na remont skrzyni w średnio 15-letnim aucie wartym może z 18k to szczyt skrajnego debilizmu.
Z perspektywy czasu uważam że wydawanie 7k na remont skrzyni w średnio 15-letnim aucie wartym może z 18k to szczyt skrajnego debilizmu.
Elektronika samochodowa.
po rozmowie to podobno bardziej z 2,5 tdi
podobno przełożenia bardziej
jeśli mogę dodać to ja wolę automat
ale zakładałem manuale tam gdzie nawet z fabryki nie było
komp w przypadku naszych wynalazków nie zgłupieje ?
bo w niektórych co robiłem albo się nic nie dawało albo pierwszy bieg się dawało
i auto hulało mimo braku automatu
podobno przełożenia bardziej
jeśli mogę dodać to ja wolę automat
ale zakładałem manuale tam gdzie nawet z fabryki nie było
komp w przypadku naszych wynalazków nie zgłupieje ?
bo w niektórych co robiłem albo się nic nie dawało albo pierwszy bieg się dawało
i auto hulało mimo braku automatu
-
- Forum Audi A8