Przycierka na parkingu
Przycierka na parkingu
Coś moja Niunia nie ma szczęścia.
Kolejny raz padła ofiarą idiotyzmu i głupoty jakiegoś debila.
Koleś przy wyjeżdżaniu z parkingu przy galerii handlowej całym swoim bokiem przerysował mój zderzak i lampę z lewej strony (przód).
Tym razem nie pi(...) się i wstawiam auto do aso na bezgotówkową naprawę.
Czy ktoś jest w stanie mi odpowiedzieć, czy reflektor wymienią mi razem z przetwornicą i silniczkiem pozycjonowania?
Kolejny raz padła ofiarą idiotyzmu i głupoty jakiegoś debila.
Koleś przy wyjeżdżaniu z parkingu przy galerii handlowej całym swoim bokiem przerysował mój zderzak i lampę z lewej strony (przód).
Tym razem nie pi(...) się i wstawiam auto do aso na bezgotówkową naprawę.
Czy ktoś jest w stanie mi odpowiedzieć, czy reflektor wymienią mi razem z przetwornicą i silniczkiem pozycjonowania?
Ostatnio zmieniony 22 cze 2014, 13:48 przez bazzzyl, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Super Klubowicz
Dokladnie - oddawaj do ASO , niech ubezpieczyciel buli - pamietaj o aucie zastepczym
Rozkodowywanie numerów VIN grupy VAG i inne
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
ale zawsze mogę "zasugerować", że po tej przygodzie xenon nie zawsze odpala, a pozycjonowanie zaczęło szwankować.seba185 pisze:to nie uleglo awarii w tej szkodzi i jest to osobna czesc wiec watpie ale jak jest w ASO ktos do ugadania to moze wcisna kit ubezpieczycielowi i wymieniabazzzyl pisze:Czy ktoś jest w stanie mi odpowiedzieć, czy reflektor wymienią mi razem z przetwornicą i silniczkiem pozycjonowania?
[ Dodano: 2014-06-30, 09:43 ]
Który zakład ASO możecie polecić? O Szewczyku słyszałem niepochlebne opinie.
Myślałem o:
Porsche Połczyńska - Autoryzowany Dealer Audi
ul. Połczyńska 111
01-303 Warszawa
Akurat mam niedaleko.
[ Dodano: 2014-07-01, 19:28 ]
Wycena rzeczoznawcy - 2600 zł.
Wycena ASO na Połczyńskiej - 5000 zł.
Niunia idzie do ASO
No dobra, to ile wyszło w tej kalkulacji?
[ Dodano: 2014-07-02, 23:10 ]
Bo żebyś nie musiał z własnej kiermany do tego interesu dopłacać. Do ASO to się d4 oddaje, a nie nasze stare d2...W ubezpieczalniach nikt nie patrzy, że Ty a8 jeździsz. Dla nich to Ty starym audi jeździsz i będą robili wszystko żeby nie wypłacić tyle co powinni, gorzka prawda niestety
[ Dodano: 2014-07-02, 23:10 ]
Bo żebyś nie musiał z własnej kiermany do tego interesu dopłacać. Do ASO to się d4 oddaje, a nie nasze stare d2...W ubezpieczalniach nikt nie patrzy, że Ty a8 jeździsz. Dla nich to Ty starym audi jeździsz i będą robili wszystko żeby nie wypłacić tyle co powinni, gorzka prawda niestety
Troche Ci pozaniżali tą wycenę, szczególnie na tym spojlerze. U mnie dół też kiedyś był delikatnie naprawiany i amortyzacji nie zasunęli. W kosztorysie u siebie mam 1971zł za niego, natomiast lampa 4132zł. U Ciebie to chyba zamiennik lampy uwzględnili, bo coś mało.Jakbyś brał kesz to zawsze możesz się odwołać...W sumie jak oddasz do aso to zamienników nie powinni wsadzić. Pilnuj tego i patrz im na ręce <okioki> Ciesz sie, że Ci całki nie dali, bo u mnie za parę rys, pęknięty grill i wgniotkę na masce tak zrobili
ps. My prawie sąsiady jesteśmy, ja mieszkam na wrocławskiej pozdro
ps. My prawie sąsiady jesteśmy, ja mieszkam na wrocławskiej pozdro