[D3 ALL ] Poblem z radiem oraz CD - zacina się
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Prosę bardzo, w katalogu podloga . W razie potrzeby kolejnych schematów czy informacji - polecam się.BARTEKKOLO pisze:pebo, a mógłbyś mi jeszcze zamiesci jak sciągnać podłoge? Jest to w tym dziale Wymontowanie i zamontowanie urządzenia nadawczo-odbiorczego telefonu -R36-. Fajnie było by schemat z tej instrukcji.
Bądź dobry jak chleb.
-
- Forum Audi A8
A wiec udało mi się rozwiązać problem który irytował mnie od dłuższego czasu. Po przeanalizowaniu kilku podobnych przypadków doszedłem do wniosku że winny jest moduł telefonu zamontowanego w aucie lub jak nazywają to również niektórzy bluetooth ( nie wiem jak to fachowo nazwać). Pojechałem do mechanika w celu wykodowania tego ustrojstwa i co się okazało, ze mimo jego dezaktywacji problem i tak występował tzn dalej wszystko się zacinało i nie grało jak powinno. Doszlismy do wniosku że jedynym wyjściem jest jego fizyczne wymontowanie. Po odkreceniu fotela oraz innych elementów (patrz link kolegi Pebo ) udało sie do niego dobrać. Znajduje się on w czasrnej puszce. Po jego otwarciu wypinany wtyczkę ze przewodem światłowodowym i sciagamy z niej obudowę tak żeby były dwa luźnie kable. Bierzemy kawałek wkładu długopisu żelowego i łączymy te dwa przewody ze sobą (omijając moduł telefonu) Obklejamy to taśma i znów wszystko gra jak powinno.
- pioter
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1998
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Piotr
AdKo
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
ex : A8 D2 95r 4.2
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI