[D3 03 4.2MPI ] Oklejanie lusterek na wzór S8
[D3 03 4.2MPI ] Oklejanie lusterek na wzór S8
Witam, oklejał ktoś lusterka na wzór S8? Jeśli tak to jaką folią? Myślałem o tej:
Szczotkowane aluminium, niestety nie jest to identyczna barwa. Oryginalne lusterka z S8 kosztują krocie dlatego pomyślałem o folii.
Szczotkowane aluminium, niestety nie jest to identyczna barwa. Oryginalne lusterka z S8 kosztują krocie dlatego pomyślałem o folii.
Ja mam w planach oklejanie folią chrom ale jeszcze nie teraz. Za dużo innej pracy. Ale jeśli zabiorę się za to. Oczywiście zdam fotorelację.
Myślałem nad ori ale szczerze boje się że komuś mogą się za bardzo spodobać. A niestety zostawiam auto w pracy dosłownie w szczerym polu gdzie nie ma ani kamery ani ogrodzenia. A okazja czyni złodzieja.
Myślałem nad ori ale szczerze boje się że komuś mogą się za bardzo spodobać. A niestety zostawiam auto w pracy dosłownie w szczerym polu gdzie nie ma ani kamery ani ogrodzenia. A okazja czyni złodzieja.
Szkoda by było stracić oryginalne... Chromowa folia jest strasznie droga, 132 eur za metr kwadratowy, jakoś tak wychodzi, a w sklepie internetowym widziałem minimalne zamówienie tej folii 5m, nie opłaca się, poza tym s8 nie ma chromu tylko lekko matowe aluminium, chciałbym żeby to tak właśnie wyglądało...
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Wiadomo że takie oklejone lustra nie będą tymi z S8, Nie mają też nimi być, mają je tylko przypominać. Jak bym chciał lustra z S8 to kupiłbym sobie S8 zamiast A8 i nie kombinował...
Tanie? Na allegro najtańsze do d3 2 tys. złotych, normalnie chodzą po 3, 4 tys. To nie jest tanio. Do D2 jeszcze bym się zastanowił, bo około 1000 kosztują.
Tanie? Na allegro najtańsze do d3 2 tys. złotych, normalnie chodzą po 3, 4 tys. To nie jest tanio. Do D2 jeszcze bym się zastanowił, bo około 1000 kosztują.