![]() |
![]() |
[D3 03 4.2MPI/LPG ] Opony 245/45 i 275/40
[D3 03 4.2MPI/LPG ] Opony 245/45 i 275/40
Panowie jak w temacie 245/45 i 275/35 takie 2 komplety może zamontować bo wulaknizator mówi ze nie ma problemu. Czy sobie odpuścić te gumy. Prosił bym o w miarę szybką podpowiedź
Ostatnio zmieniony 14 lip 2014, 21:31 przez Bucik, łącznie zmieniany 1 raz.
V8 Hoffele sound 

Bartek87 no ja niestety miałem nieprzyjność trafić na szeroką na cały pas poprzeczną ostrą dużą k@#$& która sprawiła, że musiałem się pożegnać z 2 oponkami całkiem ładnymi
a jechałem spokojnie bo za ciężarówką się wlokłem, chociaż przez to też nie zauważyłem jej w porę i nie było jak ominąć, bo z naprzeciwka inne auta i bum, zostały mi dwie mało używane potenzy s001, bo przesiadłem się na nowe opony o profilu 45 i jak narazie czuję się bezpieczniej w starciu z takimi niespodziankami 
generalnie tragedii nie ma ale miejscami jak np trasą tramwaju nr 6 koło stoczni to już nie jeżdzę jeśli nie muszę
a kolega Bucik w końcu założył nowe kapcie? i jaki wybór padł oraz jakie wrażenia?

generalnie tragedii nie ma ale miejscami jak np trasą tramwaju nr 6 koło stoczni to już nie jeżdzę jeśli nie muszę

a kolega Bucik w końcu założył nowe kapcie? i jaki wybór padł oraz jakie wrażenia?
Kupić kupiłem i wam powiem że jak na 1500zł to kosy mi się trafiły
Jeszcze nie wiem bo nie zostały założone pójdą na MAN-y zimowe które staną się teraz felami letnimi a na zimę kupię jakiś pełniejszy model w czarnym kolorze.
Więc nie długo Fele "titanium" model RS6 w S5 tez je kładli z oponami 255/35/19 Pirelli 100Y na jakieś 3 sezony będzie na handel (jak bardzo mi się podobały puki ich nie miałem tak teraz mi zbrzydły)

Więc nie długo Fele "titanium" model RS6 w S5 tez je kładli z oponami 255/35/19 Pirelli 100Y na jakieś 3 sezony będzie na handel (jak bardzo mi się podobały puki ich nie miałem tak teraz mi zbrzydły)
V8 Hoffele sound