Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl Sklep Motostacja

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[D3 05 3.2FSI ] Zmiana z BOSE na BANG & OLUFSEN

Dokładane DVD, tunery TV, radia CB, nawigacje GPS, moduły do telefonów GSM, videorejestratory, przeróbki elektryki i elektroniki zmieniające funkcjonalność auta, nowe gadżety.
Awatar użytkownika
pebo
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: pebo » 20 lip 2014, 23:34

Korton pisze:
PABLO200 pisze:Mieliśmy jednego klienta prosił o ceramikę oraz b&o
55 tys czy było warto ?
Co to jest ceramika w kontekscie caraudio?

BTW: Wg mnie BOSE na tyle dobrze gra, ze nie odczuwam jakiegos niedosytu. We wszystkich poprzednich autach poprawialem audio, w A8 z BOSE nie widze takiej potrzeby.
Zapewne kolega miał na myśli materiał, z którego są wykonane membrany/kopułki głośników wysokotonowych.
Bądź dobry jak chleb.

aro51
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: aro51 » 27 lip 2014, 19:26

Chyba jednak nie ;) mysle ze chodzi o to ze przyjechal gosc do salonu na montaz b&o i hamulcy ceramicznych

Przemek21
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Przemek21 » 27 lip 2014, 19:54

B&O to klasa sama w sobie też miałem okazje posłuchać naprawdę robi robotę, jak bym miał d3 na pewno by zagościło. Chyba że budować coś pod siebie tak jak ja zrobiłem

Awatar użytkownika
pebo
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: pebo » 28 lip 2014, 20:48

aro51 pisze:Chyba jednak nie ;) mysle ze chodzi o to ze przyjechal gosc do salonu na montaz b&o i hamulcy ceramicznych
To skoro wstawia hamulce ceramiczne to muzyki w aucie raczej nie ma czasu słuchać. Ja tam bym raczej słuchał silnika...
Bądź dobry jak chleb.

Awatar użytkownika
PABLO200
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: PABLO200 » 29 lip 2014, 00:09

Jeden klient pojechał kiedyś wywazyc koło ale w zakładzie pracownik przez przypadek uderzył kluczem w tarcze....
Do dziś jest sprawa w sadzie koszt tarczy - prawie 2 Lata pracy tego Miłego wasacza jak klient powiedział

Awatar użytkownika
pebo
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: pebo » 29 lip 2014, 20:52

PABLO200 pisze:Jeden klient pojechał kiedyś wywazyc koło ale w zakładzie pracownik przez przypadek uderzył kluczem w tarcze....
Do dziś jest sprawa w sadzie koszt tarczy - prawie 2 Lata pracy tego Miłego wasacza jak klient powiedział
Tarcze ceramiczne są niesamowite, technologia produkcji niesamowita, sprawność hamowania niesamowita, delikatność niesamowita, cena bardziej niż niesamowita. Chyba pozostaje czekać aż wymyślą coś nowego, lepszego i tańszego.
Bądź dobry jak chleb.

shaqal
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: shaqal » 29 lip 2014, 22:42

PABLO200 pisze:Jeden klient pojechał kiedyś wywazyc koło ale w zakładzie pracownik przez przypadek uderzył kluczem w tarcze....
Co to za warsztat że nie było ubezpieczenia od takich wypadków?

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D3 (2002 - 2009)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe Motostacja.pl części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl