[D4 10 4.2FSI ] Bluetooth i internet w aucie
U mnie było 0. Teraz mam wpisane 32768 i wszystko działa.
Spróbuj wpisać jak u mnie.
Spróbuj wpisać jak u mnie.
Wyświetlanie ekranu ze smartfona na ekranie MMI
Wymiana tunera TV mpg2 na mpg4
Zdjęta blokada wideo w ruchu
Włączona reg. dystansu w ACC przez MMI
Odblokowane Zielone Menu
Zamykanie klapy bagażnika kluczykiem
Włączenie w navi RUCH DROGOWY
Wyłączona syg. pasów
W planach: uruchomienie VZE
Odblokowane Zielone Menu
Wyłączona syg. pasów
Do odblokowania TV w trakcie jazdy potrzeba zmienić kodowanie.
informacje krok po kroku, łącznie z generatorem klucza są na stronce:
http://www.stemei.de/pages/coding/audi- ... altung.php
Jest tam też trochę innych rzeczy.
Nie sprawdzałem to nie mogę gwarantować pewności.
informacje krok po kroku, łącznie z generatorem klucza są na stronce:
http://www.stemei.de/pages/coding/audi- ... altung.php
Jest tam też trochę innych rzeczy.
Nie sprawdzałem to nie mogę gwarantować pewności.
Ja mam kabelek i program vag can profesional. Tam jest taka procedura. Klikasz i robi Ci wszystko automatycznie.
Można też tak jak pisze Manix. Robiłem tak wcześniej w A6.
Można też tak jak pisze Manix. Robiłem tak wcześniej w A6.
Odblokowane Zielone Menu
Wyłączona syg. pasów
Odblokowane Zielone Menu
Wyłączona syg. pasów
Udało się!!!! W końcu jest możliwe aby karta sim w desce rozdzielczej służyła jedynie do transmisji danych a przy tym działał telefon komórkowy (bluetooth) w trybie głośnomówiącym pozwala na to najnowszy soft do mmi 3g hn+r_eu_au_k0770 + uaktywnienie w "zielonym menu" opcji "NAD operation Mode " w tedy po podłączeniu telefonu bluetooth + wrzuceniu karty sim wyskakuje komunikat z którego telefonu chcesz korzystać przy dzwonieniu u mnie działa w 100%. W tej chwili muszę jeszcze tylko rozpracować temat ruchu drogowego online, niby wszytko OK opcja włączona ale niestety wyskakuje komunikat brak informacji o ruchu drogowym w info w opcji o licencji wyskakuje informacja ze nie można uaktywnić licencji skontaktuj się z dealerem. Oczywiście w zadnym salonie nic nie wiedza na ten temat może ktoś ma jakieś informacje? W tej chwili mam wgrana najnowsza mapę 6.17.3 (gdzie usłyszałem że podobno nie działa opcja ruchu drogowego z najnowsza mapa może mi to ktoś potwierdzić ?
Ostatnio zmieniony 18 sie 2014, 17:45 przez tommyczpl, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolego jesteś w błędzie. U mnie w D4 działają. Informacje o ruchu (korkach, blokadach, zamkniętych zjazdach, itp.) ciągnięte są po internecie. Nawigacja informuje o zmienionej trasie. To nie jest TMC, tylko informacja o ruchu drogowym online. W MMI 3G tego jeszcze nie ma!
Ja mam mapy 6.17.3 wgrywane w serwisie (koszt 1666,66 zł) - długo będę pamiętał te szóstki ;( . Na pamiątkę dostałem tylko pudełko z kodami.
Ja mam mapy 6.17.3 wgrywane w serwisie (koszt 1666,66 zł) - długo będę pamiętał te szóstki ;( . Na pamiątkę dostałem tylko pudełko z kodami.
Odblokowane Zielone Menu
Wyłączona syg. pasów
Odblokowane Zielone Menu
Wyłączona syg. pasów
Witam ponownie:)
Czarny napislaem Ci wiadomosc na prv ale chyba nie masz czasu odczytac:) Jesli chodzi o ruch drogowy online, jescze nie udalo mi sie rozwiazac problemu, bylem kilka razy w serwisie i stwierdzili ze bede musial wykupic do tego licenjce okolo 60 euro /rok ok nie ma problemu ale stwierdzili ze w tej chwili sa jakies bledy na serwerze i nie da sie sciagac informacjo o ruchu drogowym :9 czy mozecie mi to potwierdzic czy u was to chodiz w tej chwili? bo troche juz sie pogubiłem:(
Czarny napislaem Ci wiadomosc na prv ale chyba nie masz czasu odczytac:) Jesli chodzi o ruch drogowy online, jescze nie udalo mi sie rozwiazac problemu, bylem kilka razy w serwisie i stwierdzili ze bede musial wykupic do tego licenjce okolo 60 euro /rok ok nie ma problemu ale stwierdzili ze w tej chwili sa jakies bledy na serwerze i nie da sie sciagac informacjo o ruchu drogowym :9 czy mozecie mi to potwierdzic czy u was to chodiz w tej chwili? bo troche juz sie pogubiłem:(