napisz jeszcze jasno z czego to wynika.pepi pisze:jeśli zamontował nie prawidłowo lub nie umie wyregulować
za 3 razem to ma sobie zabrać ją z powrotem lub właściciel może pojechać do innego zakładu w celu naprawy i regulacji
Pozdrawiam.Stefan.
To nie znaczy że jest dobrze.pepi pisze:
Ja w swoim tylko ustawiłem czasy wtrysku aby się zgadzały
i parametry
i pojechałem się przejechać i coś tam samo się ustawiło
a że mam to i tamto do poprawki to zostało jak jest od wiosny
Czyli nie ustawione !!!!!!!!!!!!
Ale mam to w poważaniu jedzie nie wali babolami to może tak zostać bo nie mam kiedy
Chciał bym to zobaczyć jak przywraca się auto do stanu pierwotnego.pepi pisze:
jeśli auto po montażu lpg kuleje i są przesłanki że pan monter nie daj rady to ma zdemontować i przywrócić auto do stanu przed to jest najlepsze
i zwrócić kasę
-proszę nie ośmieszaj się poczytaj dokładniej jak to się ustawiakarol208 pisze:Co do wad to bardzo ciche jedno piknięcie przy końcu LPG.
Czasami zawiesza sie przy ustawieniach.
Długi czas zwloki na przełaczenie na Pb przy spadku cisnienia LPG (taka turbo dziura trwająca ok 1,5sek)
Proszę pokaż mi gdzie się ustawia buzer (jest tylko 1 piknięcie i to krótkie)pepi pisze:proszę nie ośmieszaj się poczytaj dokładniej jak to się ustawia
bo widzę że nie jesteś oczytany
A tłumaczyć mi się tobie nie chce .
W moim aucie taki mam irytujący ten odgłos że chyba trzeba być głuchym i nie mam turbo dziury bo mam ustawione tak jak trzeba
Co do spalania
moje auto jak tak mulę do 120 to około 11-12
byłem w stolicy i było kawałek drogi i jakoś uważałem na szybkie ople
bez jakiś większych wygłupów ale tak do 180 jak się zapomniałem to i więcej
zazwyczaj 160 tam gdzie się dało i warszawskie korki
średnia spalania 14-15 lpg
Uważam to za bardzo dobry wynik
Gdzie to się ustawia pokaż mi proszę bo nie mogłem nigdzie namierzyćpepi pisze:więc tak do szkoły po podstawy
Po pierwsze można ustawić ciągły sygnał buzera
Mi nie jest wstyd, po to jest forum żeby wyrazic swoją opinię. Ktoś mnie poprawi jak się mylę to dobrze oby miał rację i oby mi pomógł.pepi pisze:popraw na lpg
bo wstyd robisz <jezu>
poczytaj i zajrzyj do programu i zobacz ile się nie zgadza.