Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

Kontakt do Administracji A8Team.PL

[D3 03 4.2MPI/LPG ] Problem z małym fisem i podswietleniem

Motostacja

[D3 03 4.2MPI/LPG ] Problem z małym fisem i podswietleniem

Post autor: Motostacja » 21 paź 2014, 14:34

Witam

sprawa wyglada tak

rano nie działa mi Fis wgl nic sie nie wyswietla i cały czas pika , po 10min jak sie nagrzeje pojawi sie podswietlenie i np czesc z biegami później zgasnie znowu sie cos pojawi i tak kilka razy potem zamazany obraz i za którymś razem działa juz wzorowo , dodatkowo podczas gdy nic sie nie swieci nie działa regulacja podswietlenia kokpitu i zegarów wariuja raz na maxsa sie rozjasniaja raz na maxsa ciemnieja

Pytanie do was czy ktoś spotkał sie z takim problemem nie wiem co robić nie moge znaleźć nikogo kto by mi to ogarnoł wymiana licznika chyba nie wchodzi w gre? jest tam immo?

usterka jest mega wkurzająca jak z rana przez 10 min nonstop pika mi komp

jeszcze jedno jest gdzies na forum manual jak wyjąć licznik ? bo nie moge znaleść nigdzie tego w necie a metoda prób i błędów mi nie odpowiada bo pewnie cos połamie :)

chciałbym jak najszybciej to ogarnąć bo jak już wspomniałem nie da sie tak jeździć ;/

pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc

Gość

Post autor: Gość » 21 paź 2014, 16:21

A co to za problem z IMMO? Wymieniasz zegary a immem zajmuje się elektryk i wsio.

Motostacja

Post autor: Motostacja » 21 paź 2014, 20:10

no teoretycznie tak ale w ów czas drogo mnie wyniesie taka zabawa 300 licznik i immo nie wiem ze 200 a generalnie znalazłem gościa co robi fis-y za 180 zł tylko powiedział ze aktualnie nie ma części od zegarów a8 d3

a czy mogę bez problemu zmienić mały fis na duży tzn całe zegary ?

PITER82
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: PITER82 » 22 paź 2014, 15:51

nie bardzo musisz cały zegar zmienic i czeka cie kodowanie itd

Motostacja

Post autor: Motostacja » 23 paź 2014, 15:59

no tak jeśli nie ogarnę kogoś kto mi zrobi tego fisa to sprzedam ten licznik i pytanie czy teraz jak kupie z dużym fisiem to po zakodowaniu i zrobieniu immo bedzie wszystko hulało jak trzeba czy cos jeszcze trzeba do niego ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D3 (2002 - 2009)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl