A ja mam inny problem ze składaniem uszu.
Składają się bez problemu, ale żeby się rozłożyły po przekręceniu kluczyka, potrzebują ładnych kilkunastu sekund, żeby zacząć się rozkładać.
[D2 ALL ] nie składają sie lusterka zewnętrzne
Wd podziała jak odrdzewiacz. Rozpuści to co blokuje. Ja na początek psikałem Wd ile się da.
kilka dni parę razy z rzędu. I zabawa lusterkami co jakiś czas by się rozruszało.
Ale potem nie stosowałem żadnego smaru. Najpierw trzeba to wszystko rozruszać by chodziło gładko i płynnie a jak już będzie ok nasmarować.
kilka dni parę razy z rzędu. I zabawa lusterkami co jakiś czas by się rozruszało.
Ale potem nie stosowałem żadnego smaru. Najpierw trzeba to wszystko rozruszać by chodziło gładko i płynnie a jak już będzie ok nasmarować.
Smaruj i baw się lusterkami, to jest efekt tego że rzadko się je używa i się zastoją. Dobrze przesmarować, zabezpieczyć i potem chociaż raz w tygodniu użyć składania. Ja czasami się pobawię jak siedzę w garażu. Parę razy złożę i rozkładam.bazzzyl pisze:Poruszałem parę razy w przód i tył pokrętłem i coś się odblokowało. Teraz pracują poprawnie.
-
- Forum Audi A8
Mam opcję składania lusterek, ale od kupna nigdy ich nie składałem ponieważ sądziłem, że tylko siedzi przełącznik od składanych. niestety lusterka nie skłądają się, ani nie wydają jakiekolwiek dzwieku. Sprawdziłem bezpiecznik jak i przekaznik bodajże 631 w nogach pasażera. Od czego zacząc? jak sprawdzić napięcie czy dochodzi?
Było D3 4,2 lpg '03 single frame, D3 4,2L '04 USA, a jest D2 2,8 Quattro '02