![]() |
![]() |
![]() |
[D2 ALL ] Moduł parktronica
a błąd się kasuje?
Piękno w parze z technologią.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.
Jeżeli masz od przed lifta moduł to pisałem na forum który pin gdzie.
http://www.a8team.pl/topics16/6353.htm
http://www.a8team.pl/topics16/6353.htm
Ostatnio zmieniony 28 paź 2014, 20:50 przez adrian949, łącznie zmieniany 1 raz.
To wszystko fajnie ale ja jak na razie posiadam:
1. zderzak z 4 czujnikami na końcu jest kostka 12 pinowa,
2. ma mieć (czyli do kupienia moduł (na allegro jest multum) ale posiadają dwa wejścia jakie nie wiem? oraz jest do kupienia buzer też sporo tego ale jak moje wykształcenie (lub brak) elektryczne inwencja się kończy co i do czego podłączyć ELSA nic na ten temat nie mówi a schematu elektrycznego nie mogę nigdzie znaleźć jak być odświeżył pamięć i narysował (od ręki szkic) i podesłał bo jak mniemam sobie to już zrobiłeś z góry dzięki pozwoliłem tego posta też podesłać na priv
1. zderzak z 4 czujnikami na końcu jest kostka 12 pinowa,
2. ma mieć (czyli do kupienia moduł (na allegro jest multum) ale posiadają dwa wejścia jakie nie wiem? oraz jest do kupienia buzer też sporo tego ale jak moje wykształcenie (lub brak) elektryczne inwencja się kończy co i do czego podłączyć ELSA nic na ten temat nie mówi a schematu elektrycznego nie mogę nigdzie znaleźć jak być odświeżył pamięć i narysował (od ręki szkic) i podesłał bo jak mniemam sobie to już zrobiłeś z góry dzięki pozwoliłem tego posta też podesłać na priv
Sixty
- orkaskawina
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2008
- Silnik: W12 6.0
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Krzysztof
Może to coś pomorze.Kosmy48 pisze: co i do czego podłączyć ELSA nic na ten temat nie mówi a schematu elektrycznego nie mogę nigdzie znaleźć
1.
2.
3.
Kurde nie dopatrzyłem że to do D2 szukacie ;( to schematy z D3
Ostatnio zmieniony 29 paź 2014, 20:01 przez orkaskawina, łącznie zmieniany 1 raz.
skoro da sie wsadzic jakiegos no name to pewnie da rade i wsadzic oryginalnego ale bedziesz potrzebowal przekaznika/sterownika z kabelkami i wiązkami .. klawisza w konsole od parktronica i jeszcze przod by wypadalo zalozyc ... wiec chyba nie oplacalny mod jak tylko tyl chcesz miec ... pytanie czy masz miejsce na ramce w konsoli na przycisk parktronika i jeszcze pytanie czy czujniki ktore masz w zderzaku dzialaja ....
bądź sobą, wariatów też lubią