[D2 preFL ALL ] Różnica w kierownicach
[D2 preFL ALL ] Różnica w kierownicach
Witam
Jak to jest z tymi kierownicami w a8. Ja rozumiem, że mozna było dokupic sobie eSkową ale polift w przed lifcie? Oglądałem ostanio auto gdzie facet upierał się, że nie jest nic robione i taką ma oryginalnie (5lat użytkował ten samochód). Chodzi mi o taką kiere
W 97r moża było już sobie taką dokupic?
Jak to jest z tymi kierownicami w a8. Ja rozumiem, że mozna było dokupic sobie eSkową ale polift w przed lifcie? Oglądałem ostanio auto gdzie facet upierał się, że nie jest nic robione i taką ma oryginalnie (5lat użytkował ten samochód). Chodzi mi o taką kiere
W 97r moża było już sobie taką dokupic?
Ostatnio zmieniony 11 gru 2014, 01:53 przez nowybenek, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobra, a orientuje sie ktos czy zamiast tej kierownicy umieszczonej na fotce w pierwszym poscie można wrzucic kiere 3-ramienna bez wymiany taśmy airbagu i obudowy? Bo chetnie bym wrzucil sobie 3-ramienna (mam taka jak w pierwszym poscie) ale nie wiem czy mi sie wielokliny zejda (jak kierownica bedzie miala szeroki a kolumna waski to pol biedy, gorzej jak bedzie na odwrót)
Pozdrawiam Bugi
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"