![]() |
![]() |
[D2 98 4.2PB/LPG ] Nie ładuje aku od webasto
[D2 98 4.2PB/LPG ] Nie ładuje aku od webasto
Panowie jak po kolei odbywa się ładowanie aku od webasto, mam problem tego rodzaju że jak auto odpalone to webasto się włączy i chodzi jak należy, ale jak ustawie godzine o której ma się włączyć i auto zgaszone, to po włączeniu od razu się wyłączy i na wagu jest błąd że wyłączone z powodu braku zasilania.
Ostatnio zmieniony 29 gru 2014, 20:42 przez pb41ns, łącznie zmieniany 2 razy.
tak patrzyłem, taki duży pare cm szerokości, właśnie taka dziwna sprawa bo na początku zimy też miałem ten problem, poruszałem tam w bagażu te bezpieczniki i mierzyłem miernikiem i pokazywało ładowanie, wtedy stwierdziłem że może bezpiecznik nie łączył i dlatego tak się działo, ale teraz znowu tak samo, myśle że może ten przekaźnik broi <niewiem>
no też racja <tjaa>
kurcze coś u mnie te tagi nie chcą się zapisywać , niby wybieram z listy tej rozwijanej ale i tak po kliknięciu wyślij się kasują
Nie ma problemu, na 99% winna jest przeglądarka, następnym razem daj wzmiankę w zakładanym poście że masz problemy i naszym obowiązkiem jest być do usług
Pozdrawiam
kurcze coś u mnie te tagi nie chcą się zapisywać , niby wybieram z listy tej rozwijanej ale i tak po kliknięciu wyślij się kasują
Nie ma problemu, na 99% winna jest przeglądarka, następnym razem daj wzmiankę w zakładanym poście że masz problemy i naszym obowiązkiem jest być do usług

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 29 gru 2014, 20:41 przez pb41ns, łącznie zmieniany 1 raz.
dziś dogłębnie sprawdziłem wszystko. komp cały czas pokazuje że wyłączone z powodu braku zasilania, założyłem inne aku no i wystartowało, myśle że ten co był to padaka no to go do wozu ojca i ku mojemu zdziwieniu auto odpala bez zająknięcia, no to go z powrotem do audi i lipa, webasto startuje i po chwili gaśnie, no ręce opadają <niewiem> . dodam iż za którymś razem webasto zaczęło chodzić bez zarzutu, czy myślicie o tym samym- walnięty sterownik od webasto
Doceniaj co masz..., walcz o co pragniesz....