![]() |
![]() |
![]() |
[D3 ALL ] Koła 21"
[D3 ALL ] Koła 21"
Witam. Czy ktoś z Was śmiga na kółkach 21"? Jeśli tak to jak się jeździ na takich, w porównaniu np do tych co miałem wcześniej tzn 255/40/19- wersja auta zwykła SE. Ponieważ po zimie planuję takowe założyć z oponą 275/30/21.
Foss ma 20 s line audi, które też chce sobie kupić plus pakiet obniżający i wygląda to fajnie plus oczywiście dystanse , jednak u siebie nie powtórzę ani tak szerokich dystansów ani takiej gleby bo za bardzo trzeba uważać
i tak mam problem żeby zjechać do garażu na 19" słoneczkach i zawieszeniu sportowym w pozycji lift przytarłem tez na jednym garbie w pozycji dynamic , nie wyobrażam sobie obniżać auta
na razie mam słoneczka 19" na dystansach i tez jest fajnie
na lato jak będzie fundusz to lądują u mnie s line 20" jednak to koszt 4-5tys z oponami bo do d3 nie założył bym nic innego niż kute felgi reszta się gnie jak plastelina
Jakie znowu "s line". Nie ma i nie było czegoś takiego w A/S8.

na razie mam słoneczka 19" na dystansach i tez jest fajnie

na lato jak będzie fundusz to lądują u mnie s line 20" jednak to koszt 4-5tys z oponami bo do d3 nie założył bym nic innego niż kute felgi reszta się gnie jak plastelina
Jakie znowu "s line". Nie ma i nie było czegoś takiego w A/S8.
Ostatnio zmieniony 17 sty 2015, 20:02 przez Motostacja, łącznie zmieniany 1 raz.
raftor pisze:a dla mnie wieksza felga w d3 niz 20 trąci agro tuningiem widziałem d3 na 22 " i wyglądała tak
hehe
Nie, no to jest jakaś porażka i kpina zarazem <lipa>
Może chcą startować w zawodach "mini" Monster Truck

Ostatnio zmieniony 18 sty 2015, 13:33 przez Pafnucy, łącznie zmieniany 1 raz.
Jesli mam sie wypowiedziec, to wedlug mnie 21 cali w d3 wyglada jeszcze dobrze, ale 22 to juz jest lipa... Ale trzeba pamietac o tym ze przy duzych felgach, trzeba jeszcze zejsc autem w dol, bo potem wyglada to karykaturalnie
Jesli ktokolwiek chce duze kolo to i tak predzej czy pozniej auto zglebi
21 w d3 jest jak 20 w d2, i w jednym jak i drugim przypadku znajda sie ludzie ktorzy i tak powiedza ze te kola sa za duze 

-
- Super Klubowicz
Kurde chlopaki ja jestem zdania ze 22 o ladnym wzorku jest naprawde zajebiaszcze
jedynie co mnie zastanawia bo na 100% na lato ladują 22-jki to ze mam pneumatyczne zawieszenie i tu sie nasuwaja 3 pytania:
1. czy moge zglebowac poprzez drazki ktore kolega na forum kiedys reklamowal?
2. Czy majac pneumatyczne zawieszenie moge stosować tak duzą felge?
3.czy tyl 10,5 cala wejdzie bez problemu a przud 9 cala ??

1. czy moge zglebowac poprzez drazki ktore kolega na forum kiedys reklamowal?
2. Czy majac pneumatyczne zawieszenie moge stosować tak duzą felge?
3.czy tyl 10,5 cala wejdzie bez problemu a przud 9 cala ??
To jedyny sposob zeby to auto zglebowac
Pisz do FOSSa, to Ci doradzi co i jak... I bedziesz mial dobrze
10,5 wejdzie napewno, ale o odpowiednim ET.... to jest podstawa ktora musisz wiedziec... Majac czy pneuamta czy zwykly zawias, nie ma roznicy tutaj, i tu i tu bardzije niszczy to zawias niz zwykly balon 

http://www.felgi.pl/narzedzia-do-felg/k ... r-et-felgi
porównaj do swoich obecnych felg
ale pamietaj ze znaczenie ma tez opona:)
porównaj do swoich obecnych felg
ale pamietaj ze znaczenie ma tez opona:)