D-trójka "Audik" 2003 + cutouts 'by ManiekJames
- ManiekJames
- Super Klubowicz
- ManiekJames
- Super Klubowicz
- ManiekJames
- Super Klubowicz
- ManiekJames
- Super Klubowicz
Dajcie mu spokój. Jeżeli ktoś chce jeździć własnym samochodem, w jakikolwiek sposób (nie zagrażający innym), to jest to tylko i wyłącznie jego sprawa.
Jak ktoś słodzi herbatę, to też mu mówicie, że tak się nie powinno robić, bo smakuje Wam niesłodzona herbata?
Ja swoje byłe D3 też kupiłem specjalnie na zime, niestety rok temu zimy nie było żadnej
Jak ktoś słodzi herbatę, to też mu mówicie, że tak się nie powinno robić, bo smakuje Wam niesłodzona herbata?
Ja swoje byłe D3 też kupiłem specjalnie na zime, niestety rok temu zimy nie było żadnej
- ManiekJames
- Super Klubowicz
hehehe oj no może macie racje no
Aaaaale jak pięknie i dostojnie ta kobyłka się delikatnie kręci
W sumie to ze 3 razy tej zimy się zakręciłem i styka
I jak już mówiłem - te 2 tony faktycznie cieżko zatrzymać na świeżym śniegu na zwykłej ulicy :p heh.
Ale szczerze mówiąc - wracając do poślizgów zimą - jak świeży śnieg to dużo większą satysfakcję sprawia mi wychodzenie z zakrętów na krzyżówkach ostrym bokiem - jest wtedy bajka !!!!! (aha i żeby nie było żem wariat - tylko jeśli nie zagrażam innym autom w ruchu - wtedy można sobie pozwolić na dużo)
Aaaaale jak pięknie i dostojnie ta kobyłka się delikatnie kręci
W sumie to ze 3 razy tej zimy się zakręciłem i styka
I jak już mówiłem - te 2 tony faktycznie cieżko zatrzymać na świeżym śniegu na zwykłej ulicy :p heh.
Ale szczerze mówiąc - wracając do poślizgów zimą - jak świeży śnieg to dużo większą satysfakcję sprawia mi wychodzenie z zakrętów na krzyżówkach ostrym bokiem - jest wtedy bajka !!!!! (aha i żeby nie było żem wariat - tylko jeśli nie zagrażam innym autom w ruchu - wtedy można sobie pozwolić na dużo)
Pozdrawiam !!
Jestem ciekaw jakie siły działają jak z duża prędkością wchodzisz w ostry zakręt w upalny dzień na dobrze klejących oponach. Do tego też audi się nie nadaje bo może się wysypać. Myślę że kilka kółek na mało przyczepnym śniegu może spowodować jedynie uśmiech na twarzy kierowcy, lub nudności u pasażera.