![]() |
![]() |
![]() |
[D3 02 ] Ledy zamiast żarówek do oświetlenia wnętrza
-
- Super Klubowicz
[D3 02 ] Ledy zamiast żarówek do oświetlenia wnętrza
koledzy chciałbym kupić do mojego audi ledy ale nie wiem jakie jakiej wielkosci?? i jakie dokładnie posiadam wersje LONG
bardzo prosze o pomoc i powiedzenie mi co i jakiej wielkosci musze zakupic pozdrawiam
bardzo prosze o pomoc i powiedzenie mi co i jakiej wielkosci musze zakupic pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez PITER82, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Super Klubowicz
- bazzzyl
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D2
- Rocznik: 1999
- Silnik: V6 2.8
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Niunia
Ostatnio wszystkie C5W i C10W (podsufitka, lusterka, stopy, drzwi i bagażnik) wymieniłem na takie LED COB:
http://allegro.pl/rurka-41mm-cob-24-chi ... 18723.html
Świecą zajeb... mocno!
Kupiłem na aliexpress. Kilka razy taniej niż na alledrogo.
http://allegro.pl/rurka-41mm-cob-24-chi ... 18723.html
Świecą zajeb... mocno!
Kupiłem na aliexpress. Kilka razy taniej niż na alledrogo.
- danishow
- Super Klubowicz
Jak kupiłem (oczywiście więcej niż potrzeba) na ebay-u taki zestaw i jestem bardzo zadowolony. Wymienione praktycznie wszystko co się dało na LED-y tj.: podsufitka przód i tył, podświetlenie nóg przód i tył, podświetlenie we wszystkich drzwiach (dolne białe i górne-tylne czerwone), schowek, bagażnik i lampki do makijażu.
Zaletą wymiany żarówek na ledy w naszych A8 jest koniec problemów z mikrostykami w drzwiach, na żarówkach muszą wytrzymywać spore obciążenia i z czasem następuje nieunikniony koniec.
Zaletą wymiany żarówek na ledy w naszych A8 jest koniec problemów z mikrostykami w drzwiach, na żarówkach muszą wytrzymywać spore obciążenia i z czasem następuje nieunikniony koniec.