[D3 ALL ] Instrukcja obsługi PL
-
- Super Klubowicz
chcialbym sie przypomniec odnosnie instrukcij obslugi d3 pl moj mail to - ivan@poczta.pl
wysłał by ktoś instrukcję do D3 w języku polskim ???
handerek.tomasz@gmail.com
handerek.tomasz@gmail.com
Poproszę jeśli ktoś ogarnoł tą instrukcję do d3 PL na maila
Majki pisze:Podeśle mi ktoś instrukcje w języku polskim na adres hee24@wp.pl z góry dziękuje...
Witam.Podeśle ktoś tą instrukcję do d3 na maila kamil1201@poczta.onet.pl
Dzięki
Dzięki
Takiej raczej niema,komu się chce skanować kilkaset stron. Jest na forum do pobrania instrukcja w wersji CD-do odtworzenia w samochodzie.kamil1201 pisze:Witam.Podeśle ktoś tą instrukcję do d3 na maila kamil1201@poczta.onet.pl
Dzięki
Witam proszę o wysłanie instrukcji obsługi do D3 na maila piotrekmini@wp.pl . Z góry dziękuję bardzo.
Jordan233takie instrukcje na pewno są dostępne. Ja mam np. taką do A6 i jest to 350 stron (komuś się najwidoczniej chciało tyle stron skanować). Pozdrawiam
Jordan233takie instrukcje na pewno są dostępne. Ja mam np. taką do A6 i jest to 350 stron (komuś się najwidoczniej chciało tyle stron skanować). Pozdrawiam
hrabuncio pisze:Witam proszę o wysłanie instrukcji obsługi do D3 na maila piotrekmini@wp.pl . Z góry dziękuję bardzo.
Ja się jeszcze nie spotkałem do A8 (pełna w wersji elektronicznej)-a pewnie na forum już by była.
Kolega na forum orkaskawina ma na chomiku instrukcje do MMI - pełna polska oraz inne ciekawe rzeczy do D3.
witam ,można prosić instrukcje na mejla do naszej d3 ! majmun133@gmail.cm
[ Dodano: 2016-05-20, 23:53 ]
com
[ Dodano: 2016-05-20, 23:53 ]
com
- dracus6662
- Super Klubowicz
A mozę ma ktos taką instrukcje do samego MMI tylko bo tak jest chyba ze 20 stron max jakos tak?
Tiptronik wymiana oleju Audi
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]