D-trójka "Audik" 2003 + cutouts 'by ManiekJames
- ManiekJames
- Super Klubowicz
tak tak oczywiście centrowane będę musiał dobrać jakieś
A Wahacze - zapewne tak jak kolega z forum poleca - TRW się wsadzi bo dopłacać ponad jeszcze 1k zł dodatkowo do Lemfordera to przesada
pooozatym - bardziej zabolą opony ... co nie zmienia faktu że jakos łatwiej jest znieść ich zakup bo to normalne :p
A Wahacze - zapewne tak jak kolega z forum poleca - TRW się wsadzi bo dopłacać ponad jeszcze 1k zł dodatkowo do Lemfordera to przesada
pooozatym - bardziej zabolą opony ... co nie zmienia faktu że jakos łatwiej jest znieść ich zakup bo to normalne :p
Pozdrawiam !!
- stillbadboy
- Super Klubowicz
- ManiekJames
- Super Klubowicz
Stillbadboy a na jakich jeździłeś tych MAXXach ? bo jest też inny model niż RT (SP czy coś tam) - i tamte się nie łapały do czołówki w testach ADAC, AŚ i gdzieś tam jeszcze
A te RT podobno są mega ciche, klasa A na mokrym ... i w testach najniżej na 4 miejscu, gdzie na pierwszych zwykle albo CONTI, albo MICHELIN gdzie cenowo jest mega przeskok.
Ernesto <hura> a czemu nie miałbym być DUMNY ??
Takie auto - duma rozpiera !!! a naklejka wygląda Super.
A i teraz od kiedy kupiliśmy Ósemeczkę - widze jakich się ma niektórych znajomych <lipa> a pies ich gryzł <niegadam>
A te RT podobno są mega ciche, klasa A na mokrym ... i w testach najniżej na 4 miejscu, gdzie na pierwszych zwykle albo CONTI, albo MICHELIN gdzie cenowo jest mega przeskok.
A i teraz od kiedy kupiliśmy Ósemeczkę - widze jakich się ma niektórych znajomych <lipa> a pies ich gryzł <niegadam>
Pozdrawiam !!
Bo niektórzy wstydzą się przynależności do forum i naklejanie naklejek typu klub, forum to wiocha zwłaszcza przy autach klasy premium. Ale to nie miejsce na to.ManiekJames pisze:Ernesto <hura> a czemu nie miałbym być DUMNY ?
Takie auto - duma rozpiera !
Zazdrość ludzka nie zna granic. A takie jest życie że jak tylko masz jakiś lepszy samochód to już jesteś inny, sprzedany itp. Ja unikam kontaktów z takimi ludźmi bo to nie są koledzy, przyjaciele. To są tylko znajomi. Tacy cześć - cześć i naraManiekJames pisze: A i teraz od kiedy kupiliśmy Ósemeczkę - widze jakich się ma niektórych znajomych <lipa> a pies ich gryzł <niegadam>
- stillbadboy
- Super Klubowicz
ManiekJames pisze:Stillbadboy a na jakich jeździłeś tych MAXXach ? bo jest też inny model niż RT (SP czy coś tam) - i tamte się nie łapały do czołówki w testach ADAC, AŚ i gdzieś tam jeszcze
Maniek wiesz co to w poprzednim aucie jak znajde foto to sprawdze jaki dokladnie model.
kurde nie znajde mam jedno foto a nie pamietam jaki byl dokaldnie model..
testy aś to rzaden autorytet zazwyczaj są kupione.
Adac. Jedna prawde mi nasunal pod namysl moj poprzedni pracodawca.
Testy zawsze wypadaja jednakowo Kamil : we wloskich wygra wloch w niemieckich niemiec w skandynawskich nokian tylko w Polskich debica na koncu.
Wiec olej te adaki sraki i inne
Jak kupuje opony to zawsze oponeo i inne polskie portale gdzie hebluje opinie uzytkownikow, a niestety ciezko porownywac polskie drogi do tych na ktorych testuje Adac testy testami rzeczywistosc rzeczywistoscia Jak Cie stac i masz dojscie to kup Sobie Nitto neogen.
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
- ManiekJames
- Super Klubowicz
No więc, iż, aczkolwiek ... poczyniłem przygotowania do wiosny pełną gębą
Wpadły zakupy, zamówienia i... upadłem tak bardzo, jakbym spadł z wieży Babel <tjaa>
... ale warto !!
A w skrócie:
1) Zamówiłem opony 255/40/19 Dunlop RT
2) Zawiozłem felunek do malowania - bedzie maxx CZOOORNO <hura>
3) Zakupiłem dystanse 15/20mm
4) Jest też i czeka na montaż komplet wahaczy przód <jem>
5) i przy okazji zamówiłem i wymieniłem już moduł akumulatora <niewiem> bo był wadliwy i siał zamęt a teraz jest ten bezawaryjny i odrazu wszystko działa jak należy !!!
Wpadły zakupy, zamówienia i... upadłem tak bardzo, jakbym spadł z wieży Babel <tjaa>
... ale warto !!
A w skrócie:
1) Zamówiłem opony 255/40/19 Dunlop RT
2) Zawiozłem felunek do malowania - bedzie maxx CZOOORNO <hura>
3) Zakupiłem dystanse 15/20mm
4) Jest też i czeka na montaż komplet wahaczy przód <jem>
5) i przy okazji zamówiłem i wymieniłem już moduł akumulatora <niewiem> bo był wadliwy i siał zamęt a teraz jest ten bezawaryjny i odrazu wszystko działa jak należy !!!
Pozdrawiam !!
- ManiekJames
- Super Klubowicz
- stillbadboy
- Super Klubowicz
- ManiekJames
- Super Klubowicz
Miło mi !!
A dystanse to TE konkretne oraz z innej aukcji 20-tki:
http://allegro.pl/dystanse-15mm-audi-vw ... 45107.html
Jak narazie nie wiem czy pasują idealnie - ale z wyglądu i jakości wykonania - POLECAM w 100%
A dystanse to TE konkretne oraz z innej aukcji 20-tki:
http://allegro.pl/dystanse-15mm-audi-vw ... 45107.html
Jak narazie nie wiem czy pasują idealnie - ale z wyglądu i jakości wykonania - POLECAM w 100%
Pozdrawiam !!
no ciekaw jestem jak te dystanse ja mam narazie tył 20mm HR i jest oki nic nie bije nic nie huczy ale swoje za nie dałem , na przód chce dać przelotowe 15 mm i znalazłem jedne niemieckie za 200zł i tez sie zastanawiam
a kradziejek nie kupujesz jakiś?
a kradziejek nie kupujesz jakiś?
Ostatnio zmieniony 26 lut 2015, 19:44 przez Motostacja, łącznie zmieniany 1 raz.