![]() |
![]() |
![]() |
[D3 03 4.0TDI ] Wymontowanie przednich foteli
[D3 03 4.0TDI ] Wymontowanie przednich foteli
Witam chciałbym wymontować przednie fotele, mam pytanie na co mam uważać i czy są jakieś trudności z ich wyjęciem? jak odkręcić pasy od fotela?
wyjmowałem oba fotelemagicshow pisze:Witam chciałbym wymontować przednie fotele, mam pytanie na co mam uważać i czy są jakieś trudności z ich wyjęciem? jak odkręcić pasy od fotela?
ustaw tak oparcie :zegnij oparcie fotela podnies do góry zebys miał dostep do śrubek od bocznego plastiku odegnij go i wyczepiasz pas wchodzi na zaczep
pozycja jak wyżej fotela ułatwia późniejsze jego wyjecie lepiej rób to w 2 osoby bo waży 40-50kg a szyną można coś uszkodzić
po za tym tak jak kolego pisał wyżej uważaj na tylne plastiki ja niestety połamałem jeden :<
no i musisz mieć gwiazdke odpowiednią do 4 śrub
uuu to trochę Ci z kieszeni pójdzie
jest facet co właśnie mi tak podpowiedział trochę po rosyjsku zaciąga, podobno zna się na rzeczy 30km ode mnie mówi ze za fotel koło 100zł weźmie ale sam muszę go wymontować i zawieźć więc 500 kanapa 100zł przesyłka no i on 200zł może nie jest aż tak kosmiczna cena. <niewiem> a kwota 1600zł to w warszawie zrobią ze swoim materiałem i nic ja nie musze robic zaprowadzam auto i wieczorem odbieram, dzwoniłem tez za samym materiałem to koszt metra bieżącego 400zł który starczy tylko na jeden fotel.