![:]](https://a8team.pl/images/smilies/kwadr.gif)
niektóre tylko spuszczają

która lepsza

A tak na poważnie są oleje które bardzo dobrze myją środek motoru i nie ma wtedy osadów .
![]() |
![]() |
![]() |
Najlepsza jest ciągnąco-ssącapepi pisze:kobiety też wysysają![]()
niektóre tylko spuszczają![]()
która lepsza![]()
No to proszę, jak pisze kolega w D2 przez korek kiślu i tak nie zlejemy.pioter pisze:Widział ktoś miskę od środka ? Nie wystaje troszeczkę gwintu do wewnątrz miski i przez to też może nie schodzi wszystko przez korek . Nie wiem jak jest w 4.2 . Widziałem kiedyś chyba od BMW miskę to było takie małe pogrubienie w miejscu gdzie jest gwint i przez to prawdopodobnie też zostawało troszkę . Jak ktoś ma możliwość sprawdzenia to proszę napisać .
A ja kiedys znalazlem w misce kulke z łozyska. To był silnik w mercedesie 124, jakis diesel. Jakies 3 dni kombinowałem skad sie tam wzieła. I wykombinowałem - kto zgadnie?k44761 pisze: Ps. Znajomy znalazł kiedys w misce olejowej w jakimś starym fordzie monetę 2zl.
Żeby nie było, to to nie moja miska, zdjęcie zapożyczone z algiero, no ale nie oszukujmy się każdy z nas może się spodziewać takiego widoku po zdjęciu miski w 10-15 letnim auciepepi pisze:co do foto tamtej miski -dobry olej ktoś zalał![]()
pewnie kujawski to się biedaczek przypalił
Ja przy najbliższej wymianie oleju chętnie bym przepłukał czymś silnik, tylko czym?, są jakieś specyfiki czy zwykłym olejem?pepi pisze:dawałem tu na forum już foto innej marki co prawda po 500-600 tys![]()
i uwierz mi oleje niektóre ładnie myją aż się robić chce przy aucie