[ - ] Lakierowanie polerowanych felg
-
- Forum Audi A8
nie no to bez sensu to juz wole dokupić 3 sztuki felg w idealnym stanie mozna wyrwać za około 200-300zł sztukęno jest jeszcze jedna metoda, dosyć kosztowna, ale efekty są świetne. Polerowanie wibracyjne, jeśli nie szkoda Ci około 300pln za sztukę to można spróbować Ale czym oni to później zabezpieczają to nie mam pojęcia..
-
- Forum Audi A8
http://allegro.pl/audi-a8-d3-felga-alum ... 62400.htmlczyznaszmnie pisze:300pln za 19" słoneczko w idealnym stanie ori audi? chyba niewykonalne. ja po 350 sprzedałem 18 AVUS w stanie bdb, ale nie idealnym, no i nie polerowane a lakierowane.
a to cena wyjsciowa za 250 by poszła
ja dojazdówke słoneczko poobijnana kupiłem z opona w super stanie z 2013r za 120zł
-
- Forum Audi A8
Robota w trakcie. Po polerce wibracyjnej wyglądają tak:
5 stycznia mailowo dostałem ofertę (po przesłaniu im zdjęć felgi) że koszt polakierowania sztuki 15 cali to 40 netto. Niestety, w tym kraju nie da się żyć, inflacja tak zapierdziela w górę, że dziś już 60 netto taka usługa kosztuje <tjaa>
Jakby ktoś pytał o gwarancję - oczywiście brak, no bo jak ;-)
5 stycznia mailowo dostałem ofertę (po przesłaniu im zdjęć felgi) że koszt polakierowania sztuki 15 cali to 40 netto. Niestety, w tym kraju nie da się żyć, inflacja tak zapierdziela w górę, że dziś już 60 netto taka usługa kosztuje <tjaa>
Jakby ktoś pytał o gwarancję - oczywiście brak, no bo jak ;-)