Wycena szkody
Wycena szkody
Sprawca w MTU ergohestia, mam oświadczenie poszkodowanego, filmik jak zmienia dwa pasy na raz i wjezdza na moj pas. Nie bylem w stanie wyhamować z 80 tak przeciął te pasy.
Ile mogę za to dostać? Czy od razu bezgotówkowo i brać auto zastępcze?
[ Dodano: 2015-03-01, 21:18 ]
Dobra znalazłem stara wycene za podobne szkody (dodatkowo lakierowane tylne drzwi i blotnik). Kwota 9 tys. Teraz powinno być z 6-7k zł. ZObaczymy co powie MTU
Ile mogę za to dostać? Czy od razu bezgotówkowo i brać auto zastępcze?
[ Dodano: 2015-03-01, 21:18 ]
Dobra znalazłem stara wycene za podobne szkody (dodatkowo lakierowane tylne drzwi i blotnik). Kwota 9 tys. Teraz powinno być z 6-7k zł. ZObaczymy co powie MTU
Ostatnio zmieniony 01 mar 2015, 14:19 przez uszek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Super Klubowicz
PROAMA także - nie polecam
Rozkodowywanie numerów VIN grupy VAG i inne
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
Wycena kosztorysowa 1600zł:D
Ale juz wczoraj czytałem i wiedziałem co się swieci zadzwoiłem na infolinie zmieniłem na bezgotówkowe rozliczenie wraz z autem zastępczym. Serwis wziął bez problemu, bo szkoda przy rozliczeniu bezgotówkowym jest rozliczana na podstawie faktur bez amortyzacji, a przy kosztowym z amortyzacja(niezgodnie z prawem)
Nie chce mi się z nimi walczyć.
Serwis powiedział ze bedzie bez problemu raczej.
Zastepcze prawdopodobnie Q5
Ale juz wczoraj czytałem i wiedziałem co się swieci zadzwoiłem na infolinie zmieniłem na bezgotówkowe rozliczenie wraz z autem zastępczym. Serwis wziął bez problemu, bo szkoda przy rozliczeniu bezgotówkowym jest rozliczana na podstawie faktur bez amortyzacji, a przy kosztowym z amortyzacja(niezgodnie z prawem)
Nie chce mi się z nimi walczyć.
Serwis powiedział ze bedzie bez problemu raczej.
Zastepcze prawdopodobnie Q5
z tyn ze kolego przypomina sobie ze mtu w jakims tam paragrafie ma ze to niby oni dostarczaja auto zastepcze przy takiej okolicznosci ... pamietam jak się z nimi uzeralem ... niestety przecieram szlaki od moje kolizji w grudniu nic nie ruszylo do dzis a po tej jesli sie uda to chce ruszyc na mtu
bądź sobą, wariatów też lubią